Tuesday, April 3, 2012

Crab Stick Popia

 ping ping dari putrajaya



aritu beli dengan member dari Putrajaya....
Sehari sebungkus pengasuh tlg masakkan..
sekarang stok kat umah dah habis....sob sob sob..
mmg best buat santapan di waktu petang selepas balik keje...

sesiapa berminat leh ar hubungi beliau EJAN

5 comments:

Zue AnnaLeeya said...

pnah gak beli dgn ejan..
sedappp... anak2 suker...
tp akak xleh mkn sgt crab nih...
bersin lorr... haccuuummmmmm....
resdung... huhuhu

.:fyzz:. said...

tuh la..sedap la kan..aku pun suka ..nnti kalau ejan lik aloq setaq kompem nk lagi ..:P

eima said...

aku yg depan rumah ni pun tak pegi umah die nk membeli kak oi...huhu

tp mmg sedap sbb mood menggoreng ngan memasak dah lama ke laut kan ...

fiezaradzi said...

dlm ada crab stick ek? mesti sedap.. nak..

cheqna said...

kak
cheqna beli kak tolong bayo neh boleh =)
kikiki

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels