Wednesday, May 23, 2012

BE ada jadi Nampaknye kena bekerja keras

ha clear tak??? mak jemah dah kasi Xlarge dah picture ni.....lama gak dah running ni...tapi mak jemah jerk malas update2 skrg ni...sbb last time p kursus, lepas p kursus, demam plak...skrg ni sibuk nak bersukan la plak.....mak jemah sendiri tak terurus jadi camno nak uruskan blog dgn sempurna dah skrg ni.....

salam pembukaan di minggu ini...


7 comments:

Fieza79 said...

dah da BE tu kena rjin sokmo la update blog...hehe

bunga_rose said...

wahhh tak rajin update pun 4 BE melekat, klu rajin update 10 gamaknye BE yang bertempek kan kak.. jadi sila rajin update haahah

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah, rejekiiii tu..
ambe... non- ado! huhuhu

eima said...

pendapatan terumpuk tu ape.... hehehe

wah hebat tu kak sampai 4 ..tahniah la

.:fyzz:. said...

zidah welkem back..amboi hg bz memanjang...cewah tahniah la yer.aku pun tak baper phm BE nih..yg tau berblog.hehe..tuh pun cikmot byk tlg..:P

LYAfrina said...

banyok jgop sha...
lya xde meriah sgt..just 1 j y melekat ..tu pon.slow sgt2

Myra Jay said...

Wahhh banyaknya BE melekat..

Klau rajin ni mau masyukkkk ;)