Tuesday, May 8, 2012

Belajar trengkas....

look....dari kecik aku dah asuh belajar trengkas..senang nanti besar...kalo masuk kelas apa2 pun leh amik nota dgn mudah....ehehehhehe

actly aku pun tak tau dia tulis apa...
tapi minat betul dia tulis mcm tu...byk page dah dia buat
dan pelbagai buku nota dia amik...buat mcm tu...

macam trengkas plak kan..
kalo kawan2 nampak pun dia kata...
'mama doh ajor trengkas awal²....senang ganti tmpt mama nanti...'

ehehehheehe

korang yang belajar trengkas masih aktif menggunakan TRENGKAS???
(tak semestinya PA sahaja yg reti trengkas ni...sbb ada jerkk yg pegawai2 pernah attend course secretary then further study..tapi still guna trengkas tuk amik nota...mudah kan?)

8 comments:

eima said...

dah lama tak guna lepas kuar poli...8 thn lepas ...,hahaha

♥cikmOt♥ said...

eh bakal jadi pa jugak ke...
aler tak yah la baby...baik jadi pilot...ibu doakan ye...

Reena said...

akk gune lg ek trengkas?.... keras dh jari..hehe

ayang said...

wahhh kagum kat baby...
ape pun teruskan nnt mudah nk amik note kan?

gina marna said...

hehehe...tulah psl. aritu tgk baby tulis ni tau doh bakat mama dpt kat anak. :))

lovelywa said...

bagus2..dia memang menurun ikut mak dia..hehe..misti dia jumpe buku trengkas mak dia nih..tu pasal dia ngikut..

bunga_rose said...

mmg nampak cam trengkas la.. hebat tu, pandai buat tulisan sendri.. mesti kreatif beso nanti..

trengkas?? errrrr.... last guna 8 tahun lepas, cam eima gak hahaahh

.:fyzz:. said...

cayalah baby..
tak sangka dh tinggalkan dunia trengkas dekat 10 tahun dh...
aku mmg tak guna trengkas..kalau Shorthand english tuh leh lagi..trengkas nih alahai..tah la outline panjang bangat..
pepun baby turun ilmu dr mama dia nih..:)