Dinner Minggu Setiausaha



4 taun sekali boleh involve program2 mcm ni....ehehehehe
bukan senang dapat pelepasan mcm ni

 Kursus @ Program ni anjuran Positive Event
Buat kat Hotel Grand Season Kuala Lumpur
 (salah setting kamera)


(setting dah ok...tapi tak cantik plak pose)


gambar bergedit di red carpet segan nak tunjuk..tak menarik...


artis jemputan
Black Mentor...
akak yg dah ala2 ketuaan ni tak berapa sgt la artis muda2...ahahahahhaa
nak nyanyi lagu dia pun tak reti...
kalo lagu Najwa latif tu reti la jugak nak polo²


Comments

eima said…
tak penah pegi secretary week ..sian kan ai kan ... tak org sudi sponsor
Fieza79 said…
best tu dpt pelepasan..rugi kalu di lepas kan hehee..
bestnyer, kite jrg beno dpt..
eh jrg hape, x pernah dpt.. hahahha..
iyolah, kite mane s/usaha.. heheh..

untung la awak, blh joint event ni wlpn 4 thn skali.. -)
ieda said…
alooor ngaper x letak ! ... ;)
.:fyzz:. said…
wow best..untung dpt pi zidah..even 4 thn sekali..
black tuh..ceh najwa kan lagi rimaja heheh
Ena said…
BEST KAN.. UNTUNG JD PA...

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid