Wednesday, May 30, 2012

Kostum

sedang mengusya kostum ala-ala padang pasir ni...sebab nanti kami ada event besar antara 'jabatan kami' seluruh malaysia....bertemakan 1001 malam, tahun ni kami jadi tuan rumahnya....nampaknye kena order unta jugak ni...supaya nampak real malam ala-ala padang pasir tu nanti..eheheh dan kena ada gelek2 la jugak yerk? ahahhahaaa

tau tak di mana nak cari pakaian2 begini di area Kuantan....

12 comments:

♥cikmOt♥ said...

area kuantan tak tau....kat sini pun tak tau...hahaha

eima said...

aku pun tatau ..... kena pakai tutu gitu ke

.:fyzz:. said...

wow menarik tuh..aku pun sama..tak tau gak..heheh...cari seluar ala2 ali baba yg kaler itam tuh pastu suai padankan ja ngan baju2 yg sesuai..voley gitu..

umilia said...

eh aku ingt gmbr ko td..rupanye br nak wat cmtu..hehehehe..

~aSHa~ said...

ehehehe itu la aku ingat gambo aku jugak tadi

bunga_rose said...

akak cuba cari kat butik kawin, mana nak tau ada ke kat situ..ihihi..

kat kl banyak sbb last 2 years, cawangan buat tema 1001 mlm gak, ramai yang pakai ala-ala arab gitu..

~aSHa~ said...

ermmmm ok ok...good ideas

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kena gelek² ala arab la nnti.. hahahha

~aSHa~ said...

Gitu la gamaknye. Ehehehe

~aSHa~ said...

Gitu la gamaknye. Ehehehe

LYAfrina said...

waa...xsbr nak tgk asha pakai bju ala2 arab ni.

~aSHa~ said...

ehehehee