Kostum

sedang mengusya kostum ala-ala padang pasir ni...sebab nanti kami ada event besar antara 'jabatan kami' seluruh malaysia....bertemakan 1001 malam, tahun ni kami jadi tuan rumahnya....nampaknye kena order unta jugak ni...supaya nampak real malam ala-ala padang pasir tu nanti..eheheh dan kena ada gelek2 la jugak yerk? ahahhahaaa

tau tak di mana nak cari pakaian2 begini di area Kuantan....

Comments

♥cikmOt♥ said…
area kuantan tak tau....kat sini pun tak tau...hahaha
eima said…
aku pun tatau ..... kena pakai tutu gitu ke
.:fyzz:. said…
wow menarik tuh..aku pun sama..tak tau gak..heheh...cari seluar ala2 ali baba yg kaler itam tuh pastu suai padankan ja ngan baju2 yg sesuai..voley gitu..
umilia said…
eh aku ingt gmbr ko td..rupanye br nak wat cmtu..hehehehe..
~aSHa~ said…
ehehehe itu la aku ingat gambo aku jugak tadi
bunga_rose said…
akak cuba cari kat butik kawin, mana nak tau ada ke kat situ..ihihi..

kat kl banyak sbb last 2 years, cawangan buat tema 1001 mlm gak, ramai yang pakai ala-ala arab gitu..
~aSHa~ said…
ermmmm ok ok...good ideas
kena gelek² ala arab la nnti.. hahahha
~aSHa~ said…
Gitu la gamaknye. Ehehehe
~aSHa~ said…
Gitu la gamaknye. Ehehehe
LYAfrina said…
waa...xsbr nak tgk asha pakai bju ala2 arab ni.

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid