Bila dia galok



ni time dia galok...belum dtg angin manja dia....asyik nak dukung jer..nak susah nak berdukung dgn org....haiyaaaaa dah la anak teruna....manja terlebih plak yg ni....susah tau mama nak buat keje...ke sana ke mari ngekor jerk...kalo duk toilet tu..sure dia jadi penunggu di pintu bilik air tu...uhuhuhuhuhu


adik la adik.....

Comments

eima said…
yg boy manja ngan mak ...yg girl kat rumah tu pantang nampak abah ...lahai ... gitu la galok nye
mamalieyna said…
HEHE,,,ADIK NAK MANJA LEBIH2 ...COMEL TIME GALOK~ TIME MANJA SURE LG COMEL...IHIKS..
~aSHa~ said…
mengada adik ni...nak dokong jerk..penat mama
♥cikmOt♥ said…
panjang dah rambut adik ni...bila mama nak trim...hehehe
~aSHa~ said…
dah trim skit2 tu...

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid