Posts

Showing posts from July, 2012

ermm menu apa ek nak masak ptg ni...

Image
ermmmm jap adik fikir....adik nak makan apa....


adik dah ada idea...sabar jangan rebut...tunggu adik baca abis...

----------------------------------------------- Selamat berbuka dan selamat berterawih
apa menu korang ptg ni????

First time beli online benda ni..cuak jugak..ehehe

Image
ringan jerk..percubaan beli online...cuak jugak kan... buat 'ubat' jugak ni...ubat terapi...
ehehehehehee

korang pernah beli onine brg kemas?

di Kemaman takde lagi duit baru

Image
tadi pg bank...mereka kata takde lagi sampai sini...uhuhuhu jauh bebenor pantai timur ni yerk.....
nampaknye bulan puasa nanti la kot baru leh dpt merasa pegang duit baru...alalalala
aku suka benda BARU...ehehehe

Teruja ambil gambo sendiri

Image
ehehehehe pelik dia pesal dia ada di dalam hset mama...ehehe pesal pesal..sy disitu..mama pun ada... dia sedang memikirkannya...
agaknye apa yang difikirkan oleh si cilik ini...

hollaaa.....terima kasih nuffnang...

Image
jangan sesiakan BE yang ada. (walau sedikit jerk wang yg kat current tu).. jadi saya akan bermula serius kembali dengan blog..(ye la tu)... maaf yer tak dpt nak reply soalan2 berkenaan tablet dan sebagainya yang lain....(akan cuba gi ke blog tuan/puan reply soalan)
bulan puasa ni insyaAllah free sedikit dari bebanan tugas.... ptg ni akan cuba ziarah menziarahi...
selamat aktif kembali...

WW.. yesssss

Image

Mesti masak bertambah sedap......

pertama-tama nampak benda alah ni...mr. hUBby aku biasa ar spt biasa perli memerli....
mesti masakan bertambah sedap...spt aku membeli periuk vision dulu ar pun kena jugak...ceh kan
huhhhhhh takpe ar....dah biasa diperli..ahahahah usik mengusik kan lumrah rumahtangga...ye dok?/