Monday, July 23, 2012

ermm menu apa ek nak masak ptg ni...

 ermmmm jap adik fikir....adik nak makan apa....



adik dah ada idea...sabar jangan rebut...tunggu adik baca abis...


-----------------------------------------------
Selamat berbuka dan selamat berterawih

apa menu korang ptg ni????

Wednesday, July 18, 2012

First time beli online benda ni..cuak jugak..ehehe


ringan jerk..percubaan beli online...cuak jugak kan...
buat 'ubat' jugak ni...ubat terapi...

ehehehehehee


korang pernah beli onine brg kemas?


Tuesday, July 17, 2012

di Kemaman takde lagi duit baru






tadi pg bank...mereka kata takde lagi sampai sini...uhuhuhu jauh bebenor pantai timur ni yerk.....
nampaknye bulan puasa nanti la kot baru leh dpt merasa pegang duit baru...alalalala
aku suka benda BARU...ehehehe

Monday, July 16, 2012

Teruja ambil gambo sendiri


ehehehehe pelik dia pesal dia ada di dalam hset mama...ehehe pesal pesal..sy disitu..mama pun ada...
dia sedang memikirkannya...

agaknye apa yang difikirkan oleh si cilik ini...

hollaaa.....terima kasih nuffnang...


jangan sesiakan BE yang ada. (walau sedikit jerk wang yg kat current tu)..
jadi saya akan bermula serius kembali dengan blog..(ye la tu)...
maaf yer tak dpt nak reply soalan2 berkenaan tablet dan sebagainya yang lain....(akan cuba gi ke blog tuan/puan reply soalan)

bulan puasa ni insyaAllah free sedikit dari bebanan tugas....
ptg ni akan cuba ziarah menziarahi...

selamat aktif kembali...

Wednesday, July 4, 2012

WW.. yesssss

Mesti masak bertambah sedap......

pertama-tama nampak benda alah ni...mr. hUBby aku biasa ar spt biasa perli memerli....

mesti masakan bertambah sedap...spt aku membeli periuk vision dulu ar pun kena jugak...ceh kan

huhhhhhh takpe ar....dah biasa diperli..ahahahah usik mengusik kan lumrah rumahtangga...ye dok?/

(ni pembantu tukang masak yg ke-3..setakat ni seme rajin kalo mama nak buat kuih..seme menyibuk nak buat)

dapur kaca di atas tu aku beli masa promosi di The Store...hanya RM105.90 sahaja tau....harga asalnya rasanye RM135.90....so jimat RM30 kan..promosi tu dah tamat...30 Jun 2012 tempoh hari..lambat tul ai nak inform uols kan..kalo idak..boleh sesiapa berminat p terjah The Store...


------------------------------------------------
kalo ikut niat di hati nak beli jenis VEES DELICOOKER
guna JARI jerk nak hidupkan api dan set kan time...perghhhhh lamak kan...seme menda dah 'touch-touch' jerk skrg ni..(jgn touch anak dara org atau bini org sudeeee eh tambahan juga laki org...ahahaha)

uhuhuhu tapi bukannye kita duk umah sendiri nak pakai yg mcm tu...
duk kuarters..pindah randah mcm ni...tak sesuai ar nak beli yg terus 'cun melecun' 
kalo duk umah sendiri baru ler best.....

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels