Wednesday, July 18, 2012

First time beli online benda ni..cuak jugak..ehehe


ringan jerk..percubaan beli online...cuak jugak kan...
buat 'ubat' jugak ni...ubat terapi...

ehehehehehee


korang pernah beli onine brg kemas?


8 comments:

Puteri Satu said...

dah selamat sampai tu kira alhamdulillah syukurla ye tak...

~ yus ~ said...

huhu, tak pernah, jarang beli online ni, pernah beli t-shirt muslimah je sekali dulu...

ain1914 said...

Pernah gak beli online... tapi belum ada keberanian nak beli benda macam tu.... hehehe

lovelywa said...

klau tak cecah 500 ke atas oke la still berani nak beli..tp klau libatkan duit sampai ribu2 beli barang kemas..takut gak, takut tak sampai ke tangan bile duit dah abis byr..

eMMe said...

wow..brani nye... murah ke?
takpela.. percubaan yg brani, leh cuba next time, coz kite dah percaya kan dengan tokei online tu, hehehe..

nizamsani said...

hebat.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

benda ni x bran la weiii..
takut kena tipu yg celup punyer..
lgpun kite tataw kesahihannyer..
biasa benda ni kite tempah, puas ati..
pernah beli yg readymade tp cpt putus dh ilang loceng die x sedo..

LYAfrina said...

owhh...beli on9?
biar btul? xtau lak emas pon ade jual on9.. tkut kna tpu j..

salam ramadhan buat asha n family