Mesti masak bertambah sedap......

pertama-tama nampak benda alah ni...mr. hUBby aku biasa ar spt biasa perli memerli....

mesti masakan bertambah sedap...spt aku membeli periuk vision dulu ar pun kena jugak...ceh kan

huhhhhhh takpe ar....dah biasa diperli..ahahahah usik mengusik kan lumrah rumahtangga...ye dok?/

(ni pembantu tukang masak yg ke-3..setakat ni seme rajin kalo mama nak buat kuih..seme menyibuk nak buat)

dapur kaca di atas tu aku beli masa promosi di The Store...hanya RM105.90 sahaja tau....harga asalnya rasanye RM135.90....so jimat RM30 kan..promosi tu dah tamat...30 Jun 2012 tempoh hari..lambat tul ai nak inform uols kan..kalo idak..boleh sesiapa berminat p terjah The Store...


------------------------------------------------
kalo ikut niat di hati nak beli jenis VEES DELICOOKER
guna JARI jerk nak hidupkan api dan set kan time...perghhhhh lamak kan...seme menda dah 'touch-touch' jerk skrg ni..(jgn touch anak dara org atau bini org sudeeee eh tambahan juga laki org...ahahaha)

uhuhuhu tapi bukannye kita duk umah sendiri nak pakai yg mcm tu...
duk kuarters..pindah randah mcm ni...tak sesuai ar nak beli yg terus 'cun melecun' 
kalo duk umah sendiri baru ler best.....

Comments

Woofer Storm said…
salam sis.skg ni sis orang nak kerja mudah je,jadi cepatlah siapnya..betul,jgan sentuh apa yang tak patut untuk disentuh.haha

salam kenal,follow sini^^
Ardini Humaira said…
wah bestnye ado yg baru :D
eMMe said…
Asha, aa'ah.. beli yg simple2 je, senang kan nak pindah2.. nnt dah de umah sendiri baru leh yg canggih manggih..kan...kan...
♥cikmOt♥ said…
dah tu...bila nak dok umah sendiri ni kak...

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid