Monday, August 27, 2012

walau skit..tapi bermakna...

selamat hari raya semua.....tak sempat nak buat entry selamat berpuasa dan hari raya semua bagai...bz la konon2 nya kan...

ermmm duit di atas ciput sahaja...jadi biarkan ia membiak lagi....sebelum ni dah 2 kali cash out..so kali ni biar lambat pulak..

nak kembali aktif kena cari mood dulu...seronok tgk blog kawan2 yg sentiasa aktif..ai selalu singgah tau..cuma tak hello2 jerk..lepas ni ai hai hai dan bai bai  yerk kat blog uols...

tataaaa

--------------
terima kasih nuffnang....

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels