Posts

Showing posts from October, 2012

Fadilat puasa sunat zulhijjah @ arafah 9 Zulhijjah

Image
Tahun ni puasa sunat ni jatuh pada 25hb oktober 2012..jom kita berpuasa sunat...klik pic utk tau kelebihannya
Credit to malaysianbite.blogspot.com.my


BATIK JACQUARD TERENGGANU... MURAH MURAH

Image
PROMOSI PROMOSI PEMBUKAAN

-SOLD-

-SOLD-


-SOLD-


-SOLD-


-SOLD-


-SOLD-



-SOLD-



-SOLD-

* MAKLUMAN..ini jacquard kelas 2 ye.... takde la keras pun....ini dah dikira lembut..kalo basuh lagi lembut...senang di iron <--- kata pembeli

Hope My Wish will Be 'Wish'...eh silap... will be true la

Image
tima kasih kepada bos dan teman2 yang sponsor dan yang sudi menguruskan 'party' kecil ini..eheheheh tq tq..seperaisssss tuan pengurus majlis menjadi.....ehehehhee

punye la nak cepat...masing2 ada tugasan.... tengok tunggang terbalik dah gambar2....haiyaaa
 janji ada la gambar kan..rasa dah rotate tadi...sebelum transfer...biarlah..  hepi besday to me....  tuan pengurus majlis kecil ini....ehehehe hadiah pilih sendiri..ahahahhaa semuanya rancangan mereka didepan mata ai...
ahahaah suprise la konon kan....bilik ai dgn pantry tu sekangkang kera sahaja.....

Alhamdulillah...selesai 1 program

Image
alhamdulillah syukur selamat 1 program dari kelab PUSPANITA jbtn bagi tahun 2012... majlis ni bersempena dengan perlantikan jawatankuasa baru untuk tahun 2012/2013
tahun ni, aku pula dilantik jadi Setiausaha PUSPANITA.... dan dengan rela hati...ai memilih untuk menolak jawatan di Kelab Koir... eheheh rela hati tau..betul ni...masa pencalonan tu..nama ai naik lagi... jadi ai siap ckp awal2 'tolong la jangan undi saya' sbb saya dah memegang 2 jawatan... setiausaha puspanita dan biro kebajikan kelab kebajikan jbtn.
jadi rasa mcm tak tertanggung pulak..jadi mmg ai ckp mcm tu..tlg jangan  undi saya..sib baik ada kawan sorang dua yang memahami (ecehhhh mmg tak terlantik pun agaknye walau tak ckp pun tolong jgn undi..mcm org nak undi lagi.....ahahahhaa)
tambahan pula saya ada menyuarakan pada bos utk satu projek khas... yang ni pun bos minta saya tubuhkan satu unit kecil.. tapi tak tahu bila lagi...masing2 sibuk dengan peserta kursus 'khas'...6 bulan pulak tu.. tapi yang pr…

hepi besday to my lovely mdm3

Image
selamat hari lahir sayang mama...
susah jugak nak handle budak yg mencecah umur setahun ni...
tgk la kek tu...dah disapu dgn tangan dah cheese nye...ntah  mende rupa dah tu
pisau kek tu pulak..dah potong kek lain dulu...
byk kek time ni... 3 kek kawan bawak.....
takde pulak gambar kek kek yang lain..takpe nanti sy mintak ehsan mereka dermakan gambar2 yg ada..
sambutan tuk si kecik ni hari lain..tapi takde kek.....
jadi masa kawan2 ada dtg rumah... mereka bawak kan lah kek kek kek...utk si kecik....
excited kan muka dia tgk makanan...seme mende dia nak...boleh tahan dia punye selera...
walau nampak kecik...si kecik ni mantap ni...berat tu terasa la...boboi kan..

 ------------------------------------------------------------------------------------- kepada kak yus...insyaAllah ..i'll follow u (4 orang)..ehehhehee before 35 kot..... smlm dah ke blog akak dari pagi sampai tghari..ada je mende nak buat...tak jadi2 nak komen kat cerita aqil yang penjimat tu...arini insyaAllah nak terjah …

SAYS.....

Image
kalau korang ada Nuffnang. mesti korang pun akan suka ngan SAYS ni.. :)
Sebabnya boleh menjana pendapatan secara online juga... :))
Cuma perlu iklan kan sahaja.. 
Aku dah register.. dan dah terima RM5 CASH dalam akaun SAYS aku... 
So, apa lagi.. pada yang nak mencuba. boleh la  KLIK SINI untuk korang daftar secara PERCUMA..  dan  received RM5 terus ke dalam akaun SAYS korang.. 
mudah je... :)
Kalau nak tau lebih lanjut mengenai SAYS ni... 
korang boleh la study katSINI..
*
*

*

*
JOM DAFTAR RAMAI RAMAI di SINI

anak dah ramai...

Image
anak dah ramai gini la.. nak bergambar pun bukannya mudah dah..
 macam2 aksi dan ragam mereka ni  xde nye nak statik....  sib baik adik pandai memuji mama..jadi hilang la skit stress mama dgn kerenah anak3.. 'cantiknya mama saya ni' kata si adik...

ini dikira ok la....ada yang lain terkankang2...ahahahaha
selamat hari raya...
----------------------- wah lambat betul ucapan dari mdm7781....