Thursday, October 25, 2012

Fadilat puasa sunat zulhijjah @ arafah 9 Zulhijjah

Tahun ni puasa sunat ni jatuh pada 25hb oktober 2012..jom kita berpuasa sunat...klik pic utk tau kelebihannya
Credit to malaysianbite.blogspot.com.my


Thursday, October 18, 2012

BATIK JACQUARD TERENGGANU... MURAH MURAH

PROMOSI PROMOSI PEMBUKAAN


 -SOLD-


-SOLD-



-SOLD-



-SOLD-



-SOLD-



-SOLD-




-SOLD-




-SOLD-


* MAKLUMAN..ini jacquard kelas 2 ye.... takde la keras pun....ini dah dikira lembut..kalo basuh lagi lembut...senang di iron <--- kata pembeli

Thursday, October 11, 2012

Hope My Wish will Be 'Wish'...eh silap... will be true la

tima kasih kepada bos dan teman2 yang sponsor dan yang sudi menguruskan 'party' kecil ini..eheheheh
tq tq..seperaisssss tuan pengurus majlis menjadi.....ehehehhee


punye la nak cepat...masing2 ada tugasan....
tengok tunggang terbalik dah gambar2....haiyaaa

 janji ada la gambar kan..rasa dah rotate tadi...sebelum transfer...biarlah..
 hepi besday to me....
 tuan pengurus majlis kecil ini....ehehehe
hadiah pilih sendiri..ahahahhaa
semuanya rancangan mereka didepan mata ai...

ahahaah suprise la konon kan....bilik ai dgn pantry tu sekangkang kera sahaja.....

Monday, October 8, 2012

Alhamdulillah...selesai 1 program


alhamdulillah syukur selamat 1 program dari kelab PUSPANITA jbtn bagi tahun 2012...
majlis ni bersempena dengan perlantikan jawatankuasa baru untuk tahun 2012/2013

tahun ni, aku pula dilantik jadi Setiausaha PUSPANITA....
dan dengan rela hati...ai memilih untuk menolak jawatan di Kelab Koir...
eheheh rela hati tau..betul ni...masa pencalonan tu..nama ai naik lagi...
jadi ai siap ckp awal2 'tolong la jangan undi saya'
sbb saya dah memegang 2 jawatan...
setiausaha puspanita dan biro kebajikan kelab kebajikan jbtn.

jadi rasa mcm tak tertanggung pulak..jadi mmg ai ckp mcm tu..tlg jangan  undi saya..sib baik ada kawan sorang dua yang memahami (ecehhhh mmg tak terlantik pun agaknye walau tak ckp pun tolong jgn undi..mcm org nak undi lagi.....ahahahhaa)

tambahan pula saya ada menyuarakan pada bos utk satu projek khas...
yang ni pun bos minta saya tubuhkan satu unit kecil..
tapi tak tahu bila lagi...masing2 sibuk dengan peserta kursus 'khas'...6 bulan pulak tu..
tapi yang projek ni mmg kena buat cepat2..kalo tidak malu..
sbb salah satunye...aku dah cadang, dan bos dah minta aku tlg buatkan bajet...tapi tak buat2 lagi..jadi malu la....
 
ok ahli puspanita 
next projek apa pula???????

ramai yang jawab
'KE LANGKAWI'

amboi korang...shopping aje yerk...ehehehe actly aku pun suka...
tapi nak cari tarikh yang sesuai...kalo boleh takmo cuti sekolah..byk mende yang mahal dan mesti ramai orang...(eh ari apa yang tak ramai org kat langkawi yerk???)




hepi besday to my lovely mdm3

selamat hari lahir sayang mama...

susah jugak nak handle budak yg mencecah umur setahun ni...

tgk la kek tu...dah disapu dgn tangan dah cheese nye...ntah  mende rupa dah tu

pisau kek tu pulak..dah potong kek lain dulu...

byk kek time ni... 3 kek kawan bawak.....

takde pulak gambar kek kek yang lain..takpe nanti sy mintak ehsan mereka dermakan gambar2 yg ada..

sambutan tuk si kecik ni hari lain..tapi takde kek.....

jadi masa kawan2 ada dtg rumah... mereka bawak kan lah kek kek kek...utk si kecik....

excited kan muka dia tgk makanan...seme mende dia nak...boleh tahan dia punye selera...

walau nampak kecik...si kecik ni mantap ni...berat tu terasa la...boboi kan..


 -------------------------------------------------------------------------------------
kepada kak yus...insyaAllah ..i'll follow u (4 orang)..ehehhehee before 35 kot.....
smlm dah ke blog akak dari pagi sampai tghari..ada je mende nak buat...tak jadi2 nak komen kat cerita aqil yang penjimat tu...arini insyaAllah nak terjah ramai rumah.. ramai? eh tak sesuai penggunaan tu.... BANYAK rumah....




Thursday, October 4, 2012

SAYS.....





kalau korang ada Nuffnang. mesti korang pun akan suka ngan SAYS ni.. :)

Sebabnya boleh menjana pendapatan secara online juga... :))

Cuma perlu iklan kan sahaja.. 

Aku dah register.. dan dah terima RM5 CASH dalam akaun SAYS aku... 

So, apa lagi.. pada yang nak mencuba. boleh la 
untuk korang daftar secara PERCUMA.. 
dan  received RM5 terus ke dalam akaun SAYS korang.. 

mudah je... :)

Kalau nak tau lebih lanjut mengenai SAYS ni... 

korang boleh la study kat SINI.. 

*

*

*

*

JOM DAFTAR RAMAI RAMAI di SINI


anak dah ramai...

anak dah ramai gini la..
nak bergambar pun bukannya mudah dah..

 macam2 aksi dan ragam mereka ni
 xde nye nak statik....
 sib baik adik pandai memuji mama..jadi hilang la skit stress mama dgn kerenah anak3..
'cantiknya mama saya ni' kata si adik...


ini dikira ok la....ada yang lain terkankang2...ahahahaha

selamat hari raya...

-----------------------
wah lambat betul ucapan dari mdm7781....

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels