SAYS.....





kalau korang ada Nuffnang. mesti korang pun akan suka ngan SAYS ni.. :)

Sebabnya boleh menjana pendapatan secara online juga... :))

Cuma perlu iklan kan sahaja.. 

Aku dah register.. dan dah terima RM5 CASH dalam akaun SAYS aku... 

So, apa lagi.. pada yang nak mencuba. boleh la 
untuk korang daftar secara PERCUMA.. 
dan  received RM5 terus ke dalam akaun SAYS korang.. 

mudah je... :)

Kalau nak tau lebih lanjut mengenai SAYS ni... 

korang boleh la study kat SINI.. 

*

*

*

*

JOM DAFTAR RAMAI RAMAI di SINI


Comments

Fieza79 said…
uuishh cm beshh je...
.:fyzz:. said…
Tu.ar best je aku.pn terai gk la
Zura said…
skrg tgh aktif ngan says.com nie..

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

Eziclean 3 Beradik dan Testimoni