Wednesday, February 13, 2013

Rileks jer mamat ni bersantai....


last weekend berehat sebentar di sekitar pantai merang, kuala terengganu bersama family kakak ipar....ramai juga yang berkelah kat situ....tapi yang mandi tak ramai la...budak2 ni jerk...cuaca elok berani la jugak....mereka pun lama tak mandi pantai.......

ok jom tgk gambar2 jer la


mama 'tanam' dia..sbb tak duk diam sgt...ehehehehe

dia pun tolong 'tanam'kan kaki dia jugak...


rileks jer dia...






tgk muka dia tu...takde marah2 pun...coool kan..

siap tgk org lain pun...masih rileks lagi

sementara yang lain bina kubu sendiri




note : last post berkenaan menang no.2 tu nanti ai update yer bila dah dpt hadiah nye...


3 comments:

eima said...

baguih nye die tak de ngamuk2 pun ... klu budak lain kompom dah nangis dah ni ...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

haah.. ileks aje..s
sesetengah budak takut/ geli pasir..
tp cool aje!

♥cikmOt♥ said...

cayalah dik...kamu memang cool jek...kalu irish mau dia meraung dah ni