Thursday, April 4, 2013

Alhamdulillah...boleh la skit2...

walau tak banyak mana....janji adalah skit2 untuk tampung mana2 yg lompong...ahahahahaha


5 yang sedang running skrg ni..yang lain2 sudah di cash out kan


ini sahaja yang dpt selama ini...sedang menunggu 'hasil tuai' seterusnya..insha Allah sempat kot utk dibelanjakan di langkawi nanti....

rezeki anak-anak juga....


9 comments:

♥cikmOt♥ said...

alhamdulillah...dalam pada tak berblog sangat kan...

tu namanya rezeki

cik dah faridah said...

wow mengancam......

eima said...

tgh running pun ade 5 ketoi tu .... syok

cheqna said...

cheqna x ajin pun boleh banyak gitu

~aSHa~ said...

alhamdulillah dlm malas2.....

Kniedaz said...

dalam malas2 update pun ada isi...hehehe

Cho Zila said...

akak dah makin susah nak dapat BE... entahler...

~aSHa~ said...

itu la...kadang2 je.....

bunga_rose said...

wahhhh banyak gak tu.. ni org yg tak penah cash out ni, nak tgu 100 pun seksa.. aduiiii bila nk cukup 100 ni...

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels