Wednesday, April 24, 2013

I got 73% OFF High Quality 8-pieces of Personalized Photo Magnets.

 pertama-tama nya tima kasih la pada cikmot yang bagitau tentang StreetDeal ni....

aku beli Personalized Photo Magnets dengan harga RM19 + kos pos sahaja berbanding harga sebenar RM72 untuk 8 keping/set

ini voucher yang dapat dari StreetDeal...cepat tau mereka buat

yang buat photo magnet ni adalah Photo Delivery Enterprise, 012-2869736
so sesiapa berminat boleh hubungi sendiri....
tapi tak dpt la harga mcm di offer di StreetDeal


nota : anak dara ambe suka sgt dgn pictures dia masa 'muda' berbaju kuning tu..eheheh siap suh cari balik baju sekolah tu........

3 comments:

♥cikmOt♥ said...

nanti kalu ada lagi, kita buat ye...

~aSHa~ said...

ok roger tau

eima said...

nantia ku tgk jugak la ..ari tu terpengaruh .. kali ni semakin terpengaruh plak

Sharing : Baja Ezigrow

Kebun Mini, Baja Jimat, Duduk Kampung, Poket Kembung  😍 🌱 🍀 ☘️ 🌿 Kredit to Kak Rosid. Terima kasih Kastemer saya yang baik hati Kak...

Labels