Wednesday, April 24, 2013

I got 73% OFF High Quality 8-pieces of Personalized Photo Magnets.

 pertama-tama nya tima kasih la pada cikmot yang bagitau tentang StreetDeal ni....

aku beli Personalized Photo Magnets dengan harga RM19 + kos pos sahaja berbanding harga sebenar RM72 untuk 8 keping/set

ini voucher yang dapat dari StreetDeal...cepat tau mereka buat

yang buat photo magnet ni adalah Photo Delivery Enterprise, 012-2869736
so sesiapa berminat boleh hubungi sendiri....
tapi tak dpt la harga mcm di offer di StreetDeal


nota : anak dara ambe suka sgt dgn pictures dia masa 'muda' berbaju kuning tu..eheheh siap suh cari balik baju sekolah tu........

3 comments:

♥cikmOt♥ said...

nanti kalu ada lagi, kita buat ye...

~aSHa~ said...

ok roger tau

eima said...

nantia ku tgk jugak la ..ari tu terpengaruh .. kali ni semakin terpengaruh plak

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels