Monday, April 8, 2013

Rajin adik Rajin...rajin macam kakak

rajin adik rajin, rajinlah belajar..bila besar nanti boleh tunjuk ajar...

kadang2 suka tgk gelagat mereka...kalo nak buat apa2..suka bersama-sama


adik ni mmg suka tiru si kakak buat apa..
pendek kata..budak2 memang suka meniru perbuatan orang yang lebih besar darinya


kadang-kadang abis buku si kakak atau si abang nya diconteng


dan hobi si kakak memang suka mewarna... rasanye hampir setiap minggu beli pensel warna tuk dia sahaja...


pis mama...adik tgh belajar ni dengan kakak....

si abg rasanye time ni main game la apa lagi...

4 comments:

cheqna said...

comel tu 2 wadik ni =)

♥cikmOt♥ said...

kakak, sila ikat itu rambut...rimas ibu nengok...potong pendek mau???

amboi adik, cam orang besar dah dia...

~aSHa~ said...

cheqna ---> baju ni ada 3 set...3 beradik pakai serentak

~aSHa~ said...

cikmot --> xde ke mau nya nak ikat...nak potong aptah lagi...puas dah pujuk ni

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels