Friday, May 10, 2013

Dah Dekat dah

Dah dekat dah....
 
masa ambil gambar ni...time ni dah dekat dah nak deliver kan si kecik tu, mdm3...
FAKTA : time ambil gambo ni..aku sedang sakit dalam sejam sekali....ini tengahari/petang, dalam jam 2 ptg.......bersalin malam..
sempat ku balik ke temerloh pahang...kampung ku.....(arh kantoi sudah dimana kampung ku)
 
 
 
dan dah dekat dah lagi adalah...
 
nak sambut bulan Ramadhan
 
11hb Mei ni nak masuk 1 Rejab, lepas tu Syaaban, lepas tu Ramadhan
(teringat kat satu ex opismate lama...dia berpuasa setiap tahun 3 bulan berturut...rejab, syaaban dan ramadhan...bila la i nak jejak langkah itu  ye)
 
saje menempek gambar2 yang disnap masa bulan Ramadhan yang lepas...
 
wah meriah mak jemah yerk....

mana tak meriah..jiran kiri kanan atas bawah rajin memasak dan bagi2 makanan

ha yang ni mak jemah sendiri masak.....peberet...

sayur ni pun peberet...ada carrot ada sawi ada tomato...cukup...masak sekejap pun cukup...
janji khasiat tu tak hilang.....tu penting.....ewahhh...

meriah kan...tu berada di dalam bekas lagi..itu tandanya jiran yang bagi


 
 
ok...selamat menyambut bulan Rejab, Syaaban dan Ramadhan
 
raya PRU dah habis....Raya Aidilfitri pula menyusul
 
 
--------------------------------------------------------
berkenaan pengalaman dan elaun2 semasa bertugas pru13...nanti mak jemah share sib baik terima
harap2 dapat sebelum gi melencong.....
 
insha Allah...ku telah jujur dalam bertugas..insha Allah berkat..
Hanya Allah yang mengetahui apa yang telah ku lakukan..
 

14 comments:

Nad MamaZN said...

Omeinya perut akak :)
Moga bertambah rezki akak bulan posa ni nnt
Jiran2 tukar2 juadah :)

Wah nak p melencong ;)
Ke mana gamaknya tu :)

♥cikmOt♥ said...

bilalah nak rasa mak jemah punya masakan...sobss...

kak kampung ko bukan bangau parit ke???lalala

eima said...

hmm kejap je kan masa berlalu ...hmmm

kak masyuk tak elaun tu

ieda immi said...

aduhh kejap je kan
x sabar lak rasa nak lalui puasa2 nie
sok insyaallah akak berpuasa ;)

Kniedaz said...

amboi...sakan penuh meja tu..melencong ke mana tu? hehehe

~aSHa~ said...

nad perut nomey tu la ada budak tomey..ehehhee

~aSHa~ said...

cikmot jangan ckp kuat2 kat mana kg ku..kg ku tudekat dah spital tloh

~aSHa~ said...

ieda --> wah bestnye akak dah nak start esok...selamat berpuasa ye kak...

~aSHa~ said...

kniedaz --> jalan2 kat tmpt yg kita bincangkan tempoh hari...eheheee

~aSHa~ said...

eima --> belum dik...spr tgh kalut tu kot..xpe biarlah reda dulu...kalo dpt cepat habis pun cepat...ehehee

Anonymous said...

Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other sites?

I have a blog based upon on the same topics you discuss and
would love to have you share some stories/information. I
know my subscribers would enjoy your work. If you are even remotely interested,
feel free to send me an email.

Also visit my webpage; gsa search engine ranker

Zura Zue said...

byk ke dpt elaun..???:D

Anonymous said...

The plant have been installed by that Cuneo-based firm Giordano.

Many of us will hunger to deliver improvement of such a vast great deal.


My homepage; gsa search engine ranker

~aSHa~ said...

Zura Zue --> elaun tak dpt lagi...btw...kalo ikut sebenar2....elaun tak setimpal dgn kerjanya...yg keluar pagi....blk mlm.....sehari seblm tu kena tgk tmpt kena buat persediaan brg.....