Tuesday, May 21, 2013

fuhhhhh terjah





apa kata anda?
ramai rupanye yang menjadi mangsa dan sengsara dan tertelan duit dik akibat BUKAN SALAH KITA pun
xde budi bicara ker...

kalo dah nak landing tak boleh 
kalo dah negara tu diserang..
kita kah bermasalah???

servis suam suam kuku ok ar...sbb byr pun murah
tapi  murah tu kena ingat juga sebab nak tarik customer...sbb saingan dgn MAS dan penerbangan lain
jadi biarlah servis ok, byr pun ok....win win situation...

kadang2 org sanggup bayar mahal janji servis ok
bagi yang berpendapatan tinggi la

sian kat berpendatan rendah mcm kami ni....
biarlah murah berbaloi....huhhhhhhhhh


kalo free gamaknye duk kat mana la kan....
ehehehehehheehe

5 comments:

Nad MamaZN said...

Makkkkk aih!
Lg takut la pulak nak naik aa bulan dpn!

~aSHa~ said...

jgn la takut...xde apa2 insha Allah...

cuma kes2 terpencil ni ramai tak tahu rupanye....

harap2 takde apa2 masalah kelewatan nanti yerk

mama lieyna said...

Huu.. tk pnh merasa lg guna AA... byk gk mslh ghupenye..

eima said...

saman je sape yg kena cam tu guna lawyer kerajaan biro bantuan guaman ....

Anonymous said...

This helps counteract the number one concern of for the most
part consumers - purchase price. Results show that working people highly value
health coverage plans.

Feel free to surf to my web-site ... szambo betonowe