Monday, May 27, 2013

Kakak mahu adik gegirl....

si kakak ni...tak sabar sgt nak ada adik gegirl...

ada sekali dia mintak mama makan byk2...
dia kata nanti perut mama jadi besar..bila besar ada adik...(muahahahaha)

dia rajin nak memakaikan pampes si adik...
jadi dia kata nak pakai kan tuk adik gegirl pulak...

tak tau ar kat taska tu dia tlg teacher dia ke tak pakaikan baby lain...seriau pulak memikirnya...ye ar anak org kan, buatnye si kakak baby ni ganas2.......
rasanye mesti dia request nak tlg tu....bukan leh caya ni

mama pinjam anak dara org la yerk

pose tuk si kakak baby...yang nak adik gegirl..


kalo nak tgu adik sendiri sabar la dulu.....
biarlah keadaan selesa dulu..nanti semput.....




---------------------------------------------------------------------

7 comments:

cheqna said...

ayat last makan dalam tu..
hehehehe

Ena said...

hehe..

anak2 dah besar.. mcm2 lah di request nya kan.. kalo benda blh ditunaikan tu inshaa Allah.. tp klu tak.. DIA saja lah yg menentukan..


errr.. ayat last tu.. hrmmm...

Nad MamaZN said...

Ayat last tu ada 'sesuatu'
Sabar byk2 naa

Anonymous said...

What hobby, talent, or even a pass-time do the individual enjoy most?
Business should be restricted to business as extremely should be limited to personal issues.


my web page - pobierowo

ieda immi said...

haaa x leh tunggu lama2 lah kan ;)

gina marna said...

hehehe...hehehe...hehehe..tiga kali gelak nii. Sabarlah sha, kite tengok jer sejauh mana permainan dia..:)

♥cikmOt♥ said...

mama dah ada dagu dua tuuu