Power Bank Berbentuk Keychain...

wah menarik pulak iklan dari StreetDeal ni

Key Chain Power Bank ada 3 Warna (Biru, Putih dan Hitam) 2600 mAH
kecik je..senang nak masuk dlm beg ni....ringan la beg....

Harga yang ditawarkan RM38 sahaja daripada harga asal RM99

ha sesiapa berminat boleh la cari power bank ni kat StreetDeal

kalo bateri hset weak senang la ada powerbank dalam bag....

org pompuan mmg suka cari powerbank yg kecik2...comey2 ni...sbb senang nak bawa ke mana2...
org lelaki suka cari yang besar2 dan berat2... mAH pun besar lagi la....



Comments

Anonymous said…
The performance halted with a a bottle of champagne shower courtesy
Palms Pool little girls. One of the most popular destinations in the
vicinity is Thailand.

Here is my blog - borelioza

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid