Wednesday, August 28, 2013

Jamuan Raya My Kids Genius dan Jumpa Bakal Besan dan Bakal Menantu

kami...danish yg snap kan....

nak suap sendiri jerk...

pandai bawak diri dah ni....menari2 aje...sorang2 dia jerk...

persembahan anak2

uhuhuhuhu anak dara dgn 'boipren' nya..hakim...sabar je la
si hakim pun berbaju merah....sedondon pulak yerk...

si adik pun ada 'bakat' memikat tu.....

sempat dating mereka berdua ni....uhuhuhu

masa majlis ni berlangsung...aku terjumpa si mummy hakim ni...
....dia pun nak kenal maisarah (xpernah kenal sbb maisarah mmg balik awal dari hakim)...
dan masa aku tanya...(aku tanya sbb terdengar dia sebut nama maisarah sblh hakim)
'mak hakim ke ni' dia kata 'ya saya, ni mama maisarah yer, owh kena kenal ni'
ehehehehe rupanye mummy hakim ni pun dah tau 'hubungan' mereka berdua...dia kata hakim ada bercerita kat dia....sabar jer temah..ekekeke...maisarah gitu la..cite pasal hakim...hakim ni pulak selamba je peluk maisarah time balik....oyoyoyyoyo....mak hakim tu org hawaii....si hakim tu ikut muka mummy dia la....




11 comments:

Nad MamaZN said...

Vavavava..!
Awal btul ni dah jmpe bakal menantu :)

IntaNBerliaN said...

elok pulak sedondon yer.. :-)

Kniedaz said...

Amboi...amboi...dah ada calon menantu nih..hehehe

~aSHa~ said...

nad --> ehehehe tak sangka bakal besan pun spoting dgn anak2nye....alim tau mummy n daddy nyer..walau baru masuk islam..

~aSHa~ said...

IntaNBerliaN --> tu la pasal..padahal dia tak sedondon pun dgn adik beradik dia

~aSHa~ said...

kniedaz --> ehehehehe mama pulak yg excited lebih2 kan...kui kui kui

mama3heroo said...

meriahnye..

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe... ni sure rapat kat sekolah la ni ye... siap dah cerita kat mak lagi tu....

**cantik warna baju raya tahun ni... :)

~aSHa~ said...

sib baik dia nak cerita..kalo tak cerita.....susah juga kita nak tau...harap2 sampai besar dia nak cerita dan terus bercerita dgn kita..

Che Rosliza Che Mat said...

meriahnya...dah ada calon ke...

~aSHa~ said...

ehehehehe..budak2 hingusan