Posts

Showing posts from January, 2014

Cadar Cotton Patchwork Quilted

Image
Katalog terkini.
Untuk makluman semua, pengeposan terakhir adalah bagi pembayaran sebelum jam 12.00 pm hari ini (Khamis - 23 Jan 2014) Kami akan bercuti dan inshaAllah akan bermula beroperasi semula pada hari Rabu minggu hadapan. Sebarang tempahan, boleh komen di post ini atau sms/whatsapp 0199353140. Saya akan semak secepat mungkin.

Dropbox juga telah dikemas kini

https://www.dropbox.com/sh/r3ncj2mk1h8tilu/v7DvykE9qq

Kandungan Queen Size
1 Cadar 230cm x 250 cm
2 Sarung Bantal
















Cadar quilt patchwork

Image
### 3 TIPS KEMAS BILIK TIDUR ###
1. Kemas katil dahulu supaya anda ada ruang untuk melakukan kerja lain seperti melipat baju, menyusun barang dan lain-lain.
2. Sekiranya rasa malas, cuba bayangkan betapa seronoknya sekiranya setelah penat pulang daripada bekerja anda terus dapat berbaring di atas katil.
3. Mulakan mengemas barang/kawasan yang anda paling benci.
CADAR COTTON
Tahukah anda cadar cotton kami mampu membantu anda mengemas bilik tidur dengan lebih cepat ? Ramai pelanggan mengatakan hanya perlu tepuk-tepuk sahaja dan cadar telah nampak kemas. Malah ada yang kata, tak perlu kemas pun !
Mahukah anda memiliki cadar cotton ini dengan harga istimewa ? 3 cadar bertanda hijau ini kami tawarkan harga lebih murah daripada biasa agar anda dapat merasai sendiri keselesaan cadar cotton kami.
Stok terhad. PM/Whatsapp 019-9353140 untuk kami berikan info



No. 09, 44 dan 97 HABIS STOK 22/1/2014

Promo Promo RM135 termasuk postage....

Image
Cadar Quilt Patchwork Queen Size 230 x 250 cm 2 Sarung bantal 1 Cadar cotton


Design ini sahaja promo RM135
Murah kan promosi ni untuk Cadar ni...susah nak dpt harga mcm ni...
0199353140 (sms)

Corak Cadar Cotton Quilt Paling Laris

Image
RM150 termasuk kos pos..
hubungi 0199353140 (sms )


Ready Stock 8 Januari 2014

Image

Promosi - Tinggal 2 Jenis Corak sahaja lagi untuk Penghabisan Stok

Image
Cadar Patchwork Penghabisan Stok
Hanya KOD 66 dan 97 sahaja yang berbaki lagi.

Kelebihan Cadar Patchwork size Queen Boleh Muat tilam saiz King Senang dihamparkan di katil, dan cadar tidak bergerak (senang kemas) 100% cotton Kain berat dan sejuk

Kandungan 1 Helai Cadar 2 Sarung Bantal

0199353140 (asha)



Cadar Patchwork Promosi New Year

Image
Promosi Cadar Patchwork Murah hanya untuk gambar-gambar di atas sahaja...

Promosi sebenarnya bermula 1hb Januari hingga 2 Januari 2014...(hari ni last yer)
HANYA RM135 termasuk postage semenanjung / sabah sarawak +RM10
hari ni baru berkesempatan nak promote...
kepasa sesiapa berminat boleh la hubungi saya ye...
0199353140