Posts

Showing posts from February, 2014

Alhamdulillah...

Rezeki datang pelbagai bentuk dan rupa..
Tak semestinya dalam bentuk harta benda kewangan...

Sihat itu juga Rezeki...
Ketenangan itu juga rezeki...
Kawan yang baik juga itu rezeki...
Jiran yang baik juga rezeki...
Pasangan yang baik juga rezeki...

dan pelbagai lagi....

Bersyukur lah kita walau tidak semewah mana kita berada di dalam ketenangan dan kedamaian dunia dan inshaAllah juga akhirat.....


Sales 2 Corak Cadar Cotton Patchwork Murah

Image

updated

Image
UPDATED : LINK DROPBOX







untuk paparan yang lebih jelas sila klik link di atas...tq

W/A or sms 0199353140 asha

Carpet pula...

Image
0199353140
RM200 termasuk postage

Cadar Cotton Patchwork

Image
Kandungan Queen Size (3pcs)
1 Cadar 230cm x 250 cm
2 Sarung Bantal
CADAR COTTON
Tahukah anda cadar cotton kami mampu membantu anda mengemas bilik tidur dengan lebih cepat ? Ramai pelanggan mengatakan hanya perlu tepuk-tepuk sahaja dan cadar telah nampak kemas. Malah ada yang kata, tak perlu kemas pun !
Mahukah anda memiliki cadar cotton ini dengan harga istimewa ?  cadar bertanda hijau dan merah ini kami tawarkan harga lebih murah daripada biasa agar anda dapat merasai sendiri keselesaan cadar cotton kami.
Stok terhad. PM/Whatsapp 019-9353140 (asha) untuk kami berikan info

https://www.dropbox.com/sh/r3ncj2mk1h8tilu/v7DvykE9qq
KLIK LINK DI ATAS UNTUK MELIHAT PELBAGAI LAGI CORAK YANG READY STOCK
KOD 97 (1 UNIT) DAN KOD 122 SAHAJA YANG MASIH ADA...













(YANG NI YANG PROMO DI ATAS TU)


Kandungan Queen Size (4pcs)
1 Cadar 230cm x 250 cm 1 Quilt Cover 230cm x 190 cm
2 Sarung Bantal

Ada toto lama yang dah koyak-koyak tapi sayang nak buang ?

Tak perlu buang, masukkan ke dalam quilt cover yang didatangkan dengan…

Updated Katalog Cadar Cotton Patchwork Quilted

Image
Kandungan Queen Size
1 Cadar 230cm x 250 cm
2 Sarung Bantal

https://www.dropbox.com/sh/r3ncj2mk1h8tilu/v7DvykE9qq

### 3 TIPS KEMAS BILIK TIDUR ###
1. Kemas katil dahulu supaya anda ada ruang untuk melakukan kerja lain seperti melipat baju, menyusun barang dan lain-lain.
2. Sekiranya rasa malas, cuba bayangkan betapa seronoknya sekiranya setelah penat pulang daripada bekerja anda terus dapat berbaring di atas katil.
3. Mulakan mengemas barang/kawasan yang anda paling benci.


CADAR COTTON

Tahukah anda cadar cotton kami mampu membantu anda mengemas bilik tidur dengan lebih cepat ? Ramai pelanggan mengatakan hanya perlu tepuk-tepuk sahaja dan cadar telah nampak kemas. Malah ada yang kata, tak perlu kemas pun !
Mahukah anda memiliki cadar cotton ini dengan harga istimewa ? 1 cadar bertanda hijau ini kami tawarkan harga lebih murah daripada biasa agar anda dapat merasai sendiri keselesaan cadar cotton kami.
Stok terhad. PM/Whatsapp 019-9353140 (asha) untuk kami berikan info






untuk paparan yang lebih jel…