Wednesday, February 26, 2014

Alhamdulillah...

Rezeki datang pelbagai bentuk dan rupa..
Tak semestinya dalam bentuk harta benda kewangan...

Sihat itu juga Rezeki...
Ketenangan itu juga rezeki...
Kawan yang baik juga itu rezeki...
Jiran yang baik juga rezeki...
Pasangan yang baik juga rezeki...

dan pelbagai lagi....

Bersyukur lah kita walau tidak semewah mana kita berada di dalam ketenangan dan kedamaian dunia dan inshaAllah juga akhirat.....


Saturday, February 22, 2014

updated



UPDATED : LINK DROPBOX







untuk paparan yang lebih jelas sila klik link di atas...tq


W/A or sms 0199353140 asha

Wednesday, February 12, 2014

Cadar Cotton Patchwork

Kandungan Queen Size (3pcs)
1 Cadar 230cm x 250 cm
2 Sarung Bantal

CADAR COTTON

Tahukah anda cadar cotton kami mampu membantu anda mengemas bilik tidur dengan lebih cepat ? Ramai pelanggan mengatakan hanya perlu tepuk-tepuk sahaja dan cadar telah nampak kemas. Malah ada yang kata, tak perlu kemas pun !
Mahukah anda memiliki cadar cotton ini dengan harga istimewa ?  cadar bertanda hijau dan merah ini kami tawarkan harga lebih murah daripada biasa agar anda dapat merasai sendiri keselesaan cadar cotton kami.
Stok terhad. PM/Whatsapp 019-9353140 (asha) untuk kami berikan info


KLIK LINK DI ATAS UNTUK MELIHAT PELBAGAI LAGI CORAK YANG READY STOCK

KOD 97 (1 UNIT) DAN KOD 122 SAHAJA YANG MASIH ADA...














(YANG NI YANG PROMO DI ATAS TU)



Kandungan Queen Size (4pcs)
1 Cadar 230cm x 250 cm
1 Quilt Cover 230cm x 190 cm
2 Sarung Bantal


Ada toto lama yang dah koyak-koyak tapi sayang nak buang ?

Tak perlu buang, masukkan ke dalam quilt cover yang didatangkan dengan set cadar cotton 4 pcs.

Kini kamar tidur anda bukan sahaja selesa, berseri-seri malah toto lama dapat digunakan semula. Poket jimat, hati senang kan? Insya-Allah.

Stok terhad seperti tertera di gambar. PM/Whatsap 0199353140 (asha)

RM250 pos percuma 

Kod 83 sold out



Monday, February 3, 2014

Updated Katalog Cadar Cotton Patchwork Quilted


Kandungan Queen Size
1 Cadar 230cm x 250 cm
2 Sarung Bantal


https://www.dropbox.com/sh/r3ncj2mk1h8tilu/v7DvykE9qq 


### 3 TIPS KEMAS BILIK TIDUR ###
1. Kemas katil dahulu supaya anda ada ruang untuk melakukan kerja lain seperti melipat baju, menyusun barang dan lain-lain.
2. Sekiranya rasa malas, cuba bayangkan betapa seronoknya sekiranya setelah penat pulang daripada bekerja anda terus dapat berbaring di atas katil.
3. Mulakan mengemas barang/kawasan yang anda paling benci.



CADAR COTTON


Tahukah anda cadar cotton kami mampu membantu anda mengemas bilik tidur dengan lebih cepat ? Ramai pelanggan mengatakan hanya perlu tepuk-tepuk sahaja dan cadar telah nampak kemas. Malah ada yang kata, tak perlu kemas pun !
Mahukah anda memiliki cadar cotton ini dengan harga istimewa ? 1 cadar bertanda hijau ini kami tawarkan harga lebih murah daripada biasa agar anda dapat merasai sendiri keselesaan cadar cotton kami.
Stok terhad. PM/Whatsapp 019-9353140 (asha) untuk kami berikan info







untuk paparan yang lebih jelas untuk setiap cadar klik LINK ini


sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels