Wednesday, February 12, 2014

Cadar Cotton Patchwork

Kandungan Queen Size (3pcs)
1 Cadar 230cm x 250 cm
2 Sarung Bantal

CADAR COTTON

Tahukah anda cadar cotton kami mampu membantu anda mengemas bilik tidur dengan lebih cepat ? Ramai pelanggan mengatakan hanya perlu tepuk-tepuk sahaja dan cadar telah nampak kemas. Malah ada yang kata, tak perlu kemas pun !
Mahukah anda memiliki cadar cotton ini dengan harga istimewa ?  cadar bertanda hijau dan merah ini kami tawarkan harga lebih murah daripada biasa agar anda dapat merasai sendiri keselesaan cadar cotton kami.
Stok terhad. PM/Whatsapp 019-9353140 (asha) untuk kami berikan info


KLIK LINK DI ATAS UNTUK MELIHAT PELBAGAI LAGI CORAK YANG READY STOCK

KOD 97 (1 UNIT) DAN KOD 122 SAHAJA YANG MASIH ADA...














(YANG NI YANG PROMO DI ATAS TU)



Kandungan Queen Size (4pcs)
1 Cadar 230cm x 250 cm
1 Quilt Cover 230cm x 190 cm
2 Sarung Bantal


Ada toto lama yang dah koyak-koyak tapi sayang nak buang ?

Tak perlu buang, masukkan ke dalam quilt cover yang didatangkan dengan set cadar cotton 4 pcs.

Kini kamar tidur anda bukan sahaja selesa, berseri-seri malah toto lama dapat digunakan semula. Poket jimat, hati senang kan? Insya-Allah.

Stok terhad seperti tertera di gambar. PM/Whatsap 0199353140 (asha)

RM250 pos percuma 

Kod 83 sold out



2 comments:

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

~aSHa~ said...

wassalam..

beres...