Monday, December 22, 2014

Kem Cuti Sekolah Anak-anak INTIM 2014

Alhamdulillah..
mak temah (sbg biro kebajikan) dan biro modal insan (bagi kelab kebajikan dan sukan jabatan)
telah berjaya menjayakan program tersebut di atas
walaupun musim2 hujan ni ada yang tak dpt hadir kerana menunggu rumah bersama mak pak nye sekali
dan ada yang tak hadir kerana menyambung tidur selepas bangun subuh katanya..sbb hujan...sambung la tido..
kerana tak hadir terpaksa balik kampung...
dan mcm2 lagi la alasan belaka..
tapi terima kasih la kepada ibubapa yang bersusah payah membawa anak2 ke program tersebut di atas.
anda ibu2 cemerlang bak kata ustaz semasa sesi belajar asas solat
kita mulakan dengan tayangan movie dulu...cerita yang tengah hot
FROZEN

selepas tu pertandingan mewarna..
semua dapat hadiah..cuma ada perbezaan untuk yang menang 1 -3
yang lain saguhati..
semua dapat sbb ada lebih kurang 12 tidak dapat hadir

selepas tu kem solat..
kita jemput ustaz...
yang ni yg sedih sbb partner program sy bersusah payah jemput ustaz...
ustaz dtg penuh semangat....tgk2 tak sampai 40 org ... :(
pencapaian peratusan confirm kehadiran tu dah 40 orang...makanan dah siap2 beli..
kalo tak dtg bgtau awal2 sehari kan senang.... :(



aktiviti ini adalah yang terakhir..
selepas tu penyampaian hadiah..
gambar tu menyusul kemudian

terima kasih kepada ajk2 kebajikan dan juga pembantu dari student praktikal

No comments:

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels