Wednesday, December 17, 2014

Rombongan Pra Sekolah MDM2 ke Kilang Roti High 5

Assalamualaikum..

kesinambungan rombongan anak tu, hari seterusnya kami ke kilang High 5
Untuk pengetahuan sebenarnya cikgu plan nak ke kilang Gardenier... tapi dah full house time tu
oh sedihnye..sbb roti gardenier la my peberet...

nak masuk kat kilang ni..cikgu kata kena byr RM15 seorang..dan cikgu telah menguruskannya
ke kIlang Roti Gardenier, Free je..xde charge2

Owner High 5 adalah seorang Berbangsa Cina 
ha roti giant di pintu masuknya...

sebelum melawat kilang diberi taklimat dahulu

anak-anak diwajibkan memakai pakaian berwarna merah oleh cikgu

para mak mak pak pak dan cikgu-cikgu

her best fren

ada sejarah2 tentang roti sebelum masuk ke dalam kilangnya

ni pembakar roti zaman dahulu kala ye

berubah mengikut zaman 

give 5..

dapat la goodies sorang satu dari Kilang..
walau apa pun say tq to High 5

3 comments:

eMMe said...

ohh anak asha gi lawat kilang roti high 5 ek, okey tak kilang roti tu?bersih? okla tu..aktiviti cuti skolah..takde la depe boring kan Asha...

~aSHa~ said...

ihihi....xleh nak cerita kat sini...

ramai pekerja bangla kat sana...

'tutup mulut'

Cho Zila said...

ooo best gak .. boleh ikut yerk mak bapak .... akakpun peminat setia gardenia...

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels