Posts

Showing posts from February, 2015

Besday My Baby

Image
She is always b my baby...


ke-7

hepi besday sayang... mama sentiasa doakan anak2 mama akan bahagia dunia akhirat.. menjadi anak2 yg soleh dan solehah dan tidak akan sedikit berasa kesedihan jika ada org 'buli' dan sakitkan hati baby...bgtau MAMA.. pandai la mama brainwash....ahahahaa
ada tak sesiapa sudi tlg like gambar maisarah?
ini link nye MAISARAH BESDAY
TQSM AUNTY N UNCLE SEMUA

bercuti 5hari 5 malam di hospital

Image
boring la tu kan xdpt pegi sekolah... sian kat dia....xde adik issa teman dia tido... pagi ni papa dia jaga dulu sebelum exam.. mama pun kena settle kan dulu keje2 yg nak cpt...
ingat kan rawatan dalam 2-3 hari jer....(nantii kemudian cite penyakitnya) tapi bantai doktor kata ikut ubat berjadual 5 hari jugak.. uhuhuhu jauh nak ulang alik ni... sedara mara jauh... harapkan kawan2 je la masa ketiadaan papa... ujian dari Nya...alhamdulillah

Kenapa manja mama???

Image
merajuk sebab mama tak bagi minum air vitagen abangnya banyak2...


sebelum tu puas duk sblh abang sbb nak air abang awish...
 semua benda org makan semua tu dia nak jugak... anak sape la ni ek ihihihi