Monday, March 16, 2015

Dear Eima ( http://mysweetzlife.blogspot.com/ )





akak tak dpt access ke link blog kamu..
dah guna crome, IG, dan mozila....pesal ek??
ke pesal kapal terbang terhempas tu???


4 comments:

LYAfrina said...

eyh?? ye ek?? xtry lg ni

LYAfrina said...

boleh je ly a buka

~aSHa~ said...

tmpt sha kot dia sekat..
kat sini mmg dah sekat mcm2 dah

eima said...

rasanye pejabat akak dah block blog kot

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels