Monday, March 16, 2015

Last but Not Least (Part 5)


jangan lupa singgah di Ice Cream gulung di depan Muzium 3D
(Jalan-jalan Cari Makan Langkawi <--- br="" jemah="" mak="" terjah="" wajib="" ye="">


 sekitar area kaunter skycab ke gunung mat cincang


 di depan muzium 3D


  

tata kami nak balik dah....comey tak kami????
kami tak mandi lagi tau ahahahahhaha 

---------------------------------------------------------------
HASIL HASIL TUAIAN MAK JEMAH
akak jemah skit jerk brg..akk punya 0.5/5 jerk... yang 4.5/5 tu kawan2 jemah
 


 orang kata... p langkawi beg memang beranak...
maybe mereka ni ke dayang bunting kot....




 2 troli sorang??? erkkkk ni mesti moksu punya





 7 beg ni terpaksa ditinggalkan kemudian....
sob sob sob sob
kereta exora xmuat.....padahal exora tu 5 org jerk naik..kalo 7 org baru betul xmuat...
so kami redha kalo apa2 terjadi kat 7 beg ni..ihihi
kami serahkan kat tokey kereta sewa untuk tlg ambil dan hantarkan kepada kami kat airport Langkawi
alhamdulillah...sampai dengan selamat....2 kete angkut barang yerk mak jemah???
sib baik akak tak mcm tu...ikikikikiki



 

4 comments:

Saniah Ahmad said...

rasa nak repeat je balik sebab muzium 3G tu tertinggal,, uwaaaaaa,,

LYAfrina said...

amboi..bestnyer shopping2..

~aSHa~ said...

mmg rasa nak repeat jerk kalo gi sana

~aSHa~ said...

sha xshopping mana..teman kawan2 jerk