Tuesday, March 10, 2015

Misi ke Langkawi (Part 2)

Kesinambungan Part I
Perjalanan kami ni bermula dari Naik Bas dari Kuantan
Kami sebenarnya nak buat percutian bajet sebajetnya
Jadi gunalah bas untuk permulaan
sebab tiket ke Kuala Lumpur dari Kuantan utk malam tu dah xde atau xde promo atau apa ek mak jemah pun lupa
kami cek juga kot2 ada dari Kerteh (Malindo & Firefly)  tapi waktu tak sesuai dengan tiket kami dari KL - Langkawi


kami naik bas ke Putrajaya RM28.50 dan dari situ dari ERL ke KLIA....
erl dari putrajaya ke ke KLIA 1 RM6.20 shj


cakkkkkk pagi2 dah di KLIA....omey tak kami tak mandi ni ahahahahhaa


Setibanya kami di Langkawi dari KL kami terus mandi2 dan solat zohor jamak asar
petang tu selepas berehat dalam sejam dua
kami teruskan 'lawatan dan ziarah'



gambar di depan Kompleks HiG
gambar2 di kedai lain...x diambil pulak...xpe xpe..

malam kami cari makan di area Pantai Chenang
makan di sebelah spa...kiri kanan spa..aku jeling2 je nak gi....
tapi kang lama pulak amik masa

ada night market di area Pantai Chenang ni

menu diet kami

dibawah ni itinerary program kami

program diatas ni tak dapat kami ikuti 100% terpaksa ubah2 mengikut keadaan dan semasa

ok to be continued...





5 comments:

Maria Firdz said...

bestnya jenjalan kat langkawi..

::NureeN:: said...

waduhhh...
lama benor x g langkawi nih
mau borong cekelat byk2 hihii

~aSHa~ said...

kami pun lama tak gi langkawi ni..

last saya pg dgn family 2012 ke 2013 kalo xsalah...

LYAfrina said...

kemain happy mak2 budak ye

~aSHa~ said...

mak mak terlebih remaja

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels