Tuesday, March 24, 2015

tak berapa aktif

joined dah lama rupanye..tapi aktif nye idak....
kawan join kita join..
follower lagi ramai dari kita following....ihihihi
sebenarnya dulu id lain..lepas tu lupa...lepas tu create semula guna yahoo yang sama...

facebook pun dari tahun sebelum berpindah..
masih di pejabat putrajaya masa tu.. 2007....
lama dah tu...tak aktif jugak...(ye ke??? aktif kadang2..ihihihi.)

begitu jugak instagram....(follower lagi ramai dari kita follow..nampak tak xaktifnya)
sejak pakai note 1 2011/2012...almost 4years note ni...wahhh lama tu....
sebab tu nazak sedikit..tapi xpe la..syukur la apa yang ada...
tengah kumpul duit nuffnang ni...beli note baru...ahahahaha

kawan2 boleh tolong??? tolong klik kan iklan2 yang tersiar tu yerkkkk
toce toce...

2 comments:

Asha Lya said...

Lya pun x aktif..melainkn blog je aktif

eima said...

blog je pun aku aktif kak oi

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels