Cabutan Bertuah yang Pertama akan dilakukan pada...

Cabutan Bertuah yang pertama untuk 2 orang...akan dilakukan pada 16hb Januari 2010 jam 2 ptg...

PERSOALAN sy

* Sekiranya anda BERTUAH, adakah anda ada kesempatan untuk melihat blog saya pada hari Sabtu (16hb jan 2010) hingga pagi Ahad (17 jan 2010), jam 10 pagi tersebut?

* Andainya ada dikalangan tuan puan yang tidak ada peluang untuk melihat siapakah yang BERTUAH PADA CABUTAN YANG PERTAMA untuk 2 ORANG maka saya mohon kepada rakan taulan supaya sudi kiranya memberi alamat untuk diposkan VOUCHER PERCUMA BUKIT GAMBANG WATER PARK KUANTAN segera pada 17 januari (ahad) jam 10 pagi...kerana voucher itu akan tamat pada minggu berikutnya 23 hb januari 2010. harap tuan puan yang telah menyertai EVENT ini sebelum 16hb januari jam 1.59 petang....dapat memberi alamat ke emel saya azrisha03@yahoo.com

oh ye jangan nama penuh dan alamat dan juga nombor sahaja ye...sila berikan nick @ id apa yg anda gunakan dlm blog...sbb ada yg telah bagi nama penuh, tapi sy tak dpt nak matchkan nama anda dan nick@id di blog.....atau lebih senang anda paste je jugak link anda ye..

Syarat ini hanya kepada peserta yang menyertai sebelum 16hb...peserta selepas 16hb jam 2 petang tidak perlu mengirim alamat ke emel saya. tetapi jika anda yang BERTUAH pada cabutan2 berikutnya...anda perlu la mengirimkan alamat anda kepada saya..kalo idak bagaimana sy nak bagi melalui blog? ehehehhe

sebarang pernyertaan baru masih dibuka sebelum 10 Februari 2010 (jam 1.00 am) dan boleh melawati segala syarat marat di http://mdm7781.blogspot.com/2010/01/sila-berikan-nama-untuk-cabutan-bertuah.html

Terima kasih kerana telah mengemelkan saya maklumat anda....mereka adalah;

1) Elly ni ellis ke?
2) ros rusli - ibu aRYa
3) aSYa-Lya
4) mama_aUNi
5) sYaf_aLia
6) aLoNg@Na


(biasalah tu nama benar dgn nama di blog lain..sy pun begitu..nama sebenaar siti nurhaliza <--'sila jgn percaya'....eheheh, tapi link blog lain, id lain dan pangey plak lain... asha )

Terima kasih kerana menyertai Cabutan Bertuah MDM 2010.

GOOD LUCK

mama MDM

p/s kalo nama anda tidak tersenarai dalam Cabutan Pertama...nama anda akan dimasukkan ke cabutan seterusnya.

Comments

Asya said…
sha.. lya dh email maklumat tu.. kalu xckp g,, gtau ehh..
~aSHa~ said…
lya..ok sha akan terjah satu persatu mlm ni...tq join us
LYaFRINA said…
waaa.... overtime...
hehhehe.. lya x tdo lg ni..
slamat terjah merjah..
berhati-hati d jln raya..
nsazwa said…
SALAM..
SY DAH EMAIL...KLU XLENGKAP BGTAU SEMULA YE...
http://nsazwa.blogspot.com/2010/01/cabutan-bertuah-mdm-2010.html
Sari said…
salam sha,
ksari dah email tau..
pape inform akak ekk..tq
alamak...
tak sempat nak masuk peraduan nih

hehhehe saper2 yg menang

TAHNIAH

=}
..nOj.. said…
aku dh pos alamat aku... poslaju... huhuh
mama_auni said…
salam , saya dah email..
nti tgk yer..kalo ade kekurangan bgtau yer..
aLoNg@Na said…
alg msuk b4 16hb..so alg email kt ko gna email mardi okeh..dh email pun sila check okeh..klu nama alg dipilih pd 16hb tu,let me know okeh..anta msg kt tepon pn bleh...no tel dlm email ko okeh...
Jasfyra said…
saya dah email... :)
ardinihumaira said…
Alamak..tak sempat nak masuk :'(

Dni ada poblem on9 dengan handphone ni tak dapat copy gambar..huhu cmana nak copy gambar banner giveaway akak tu :'(
~aSHa~ said…
ok...ti sy masukkan nama dlm list di entry tu ye...

ptg skit sy buat..
~aSHa~ said…
dni? kalo right clik tak leh ke?

takpe...kalo dni tanak nama di cabut hari esok, dni masuk bila dah tenang sebelum 10 feb 2010 ye...jam 1 pagi..
ardinihumaira said…
Alamak..tak sempat nak masuk :'(

Dni ada poblem on9 dengan handphone ni tak dapat copy gambar..huhu cmana nak copy gambar banner giveaway akak tu :'(
afayufu said…
alamak ai.. sempat masuk tp tk reti le sidebar ni.. nk buat blog hari tu pun tk brp nk terror..huhuhu
SuRayA^i. said…
sis, xfhm sgt..just ltk kn banner tu dkt blog n wt post then ltk banner tu jgk je ek?
~aSHa~ said…
Suraya^i --> tgk dah entry sblm ni? buat entry letak jugak gambo kotak tu, dan kat sidebar pun letak gak gambo kotak yg link kan ke entry tersebut. dan emel ke akak entry yg suraya buat tu ye...itu je...
~aSHa~ said…
~pakkaramu~ salam ziarah..tq
lin_cute said…
zdah...aku just komen jer...sebenarnya aku tak berapa nak faham....tak per ar...ada rezeki...ada ar....

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

Eziclean 3 Beradik dan Testimoni