Tuesday, March 16, 2010

Love is Time - Thank You Titus



kedua-dua gambar ni mmg di ambil untuk menayangkan JAM sahaja ye tuan puan...mmg itu niat ku..ehehehe...baru sat tadi ambil...


jam hadiah perkahwinan....sudah berusia 5 tahun jam tu..masih sihat, bateri nye pun ok, dan tidak ada lagi sebarang kerosakan baik tali atau bodi jam tu .... cuma cermin jam je pernah tuko sekali pada tahun ke 2 sbb terjatuh dan pecah...patutnye leh free je tuko cermin tu sbb masih dlm warranty...tapi ai segan plak nak mintak warranty kad kat bos yg bagi hadiah tu....so tuko je la sendiri cermin tu bernilai rm30.


anyway...thank you TITUS...kerana sebab di bawah ini... (oh tidaklupa jugak kepada nuffnang ye...sebab sudi gak beri..last week blog ai ni mandom je...)


rasa terharu selepas 5 tahun memakai jam itu..akhirnya ada gak buah hasil dari titus...kui kui kui....setakat ini 1 tu je la buffered aku..org lain 2, 3, 4, - 10 dah...aku je baru lagi...ehehhee sian..

22 comments:

LYaFRINA said...

WOWWW..JD MODEL LA PLOK...
XPE ADA BAKAT...

BUFFERED??? LYA XDOP LGSUNG!!!!

ACI TAK KALO KATA:-

gOLD IS tIME....
EHHHHH
tIME IS gOLD

---> NOK G BLAJO BAHASA ENGLISH LAAAAA...

Ieda Al-Habsyi said...

fewitt!! sama la kita asha :) ieda pakai 2 tahun pon tahan lagi, dasat ek ko 5 tahun, baru aku tau nape dia mahal, heheheh!! :)

..nOj.. said...

hehehehe tahniah weh. kan aku ckp jgn give up. hampeh

Ena said...

Asha,
sori la.. ingat kan ena nie mude.. upernyer udah tua.. ala x per tua setahun jer.. hua hua hua..

tu la kan!.. org kate tu la beznyer jam mahal ngan jam murah.. mesti berbaloi2.. eheheh.. lagi pulak klu adiah perkahwinan.. memg sentimental value la kan! ;D

ainhany said...

lor..ingat ke peraga tudung..tut2 titus upaernya....ehehe...panahan titus nie memancar2 seri pemakai..

ahai kalau dah 5 thun pun dok elok lagi..mgg tak de peluang dapat baru laa kan...takpe2..apa yg penting itu hadiah kasih sayang dan penghargaan buat yg teristimewa...bertuaH asha...

nnti joinlaa bonia team pulak

~aSHa~ said...

lya --> sha ni pun pantang nampak lanser kamera...gedik semacam jadinye...ahahaha mmg time tu gold pun ehehehe

~aSHa~ said...

ieda --> yg ni je aku pakai tahan lama,...yg leno seme tahan setahun tak pun bulan2 je....tapi kadang2 suka pelbagai kan jugak..tp yg lain cepat la hancur nye..yg ni mmg BAIK

~aSHa~ said...

NoJ --> ala baru satu..tak mcm ko tu..ehehehe sehari dah 1500 visitor unik...

~aSHa~ said...

ena --> ehehehe tak pe takpe..ena mmg nampak muda..kita berbahasa ko aku je la kan...ena pun nampak muda..asha plak nampak tua...ahaha
mesti ena pun dpt panahan dari TITUS kan....tahniah jugak

~aSHa~ said...

ainhany --> itu ar..ingat nak suh jurukamera tu fokus kat jam je...tapi dia mcm tak caya je sy nak fokus jam je..dia snap ar gambo penuh...

ada hati gak nak yg baru ni..tapi dari TITUS jugak la kot..ehehehhe (misi bodek titus)

Echa said...

lenkali tunjuk jam saje.. jeles tengok bodi selim gitu... hehehehhehehe.. wei.. semalam takde time laaaaa... lastnya jumpa celcom jee.. heheheheh

iz-AnN عبداللطيف said...

huhuhu...ari ni memang hari nuffnang sedunia...alalalla

iz-AnN عبداللطيف said...

huhuhu...ari ni memang hari nuffnang sedunia...alalalla

fikaryna said...

asha..jam ngan tuan sama2 lawo..huhu..

sentimental value 2..mmg cermat sbb tahan sampai 5 tahun dah..

kalau ryna..blm masuk setahun takut dah menghilangkan diri jam 2..hik2..

ardinihumaira said...

kakak... tahniah tau. siap ado gambo jam lagi.. wajib buat entry jam ke kak? alahai.. dni tadok jam titus. huaaaaa

~aSHa~ said...

echa --> aku dah try mintak jurukamera kami tu amik gambo jam sahaja...masalahnye dia PELIK....ehehe aku kata takpe ar..amik la gambo penuh...oh ye itu ilusi mata je ye..nampak cam selim..tapi perut tu ketara mcm 5 bulan

~aSHa~ said...

izan --> ye ar..hang leh buat...aku buat gak sambil tayang kan jam dari TITUS...kui kui kui

fikaryna --> eheheh tq..malu ai...eh tu pujian ikhlas ke tu...duit kecik takde..duit dari nuff pun takde lagi..ehehe...jam tu pakai hari2 tau...kadang2 je selang seli jam lain...KADANG KADANG

~aSHa~ said...

dni --> kebetulan ada jam titus...tayang ar sekali kan...bodek titus ni

gina marna said...

bile nak dpt check nuff tuuu.....x sabo nak mintak belanjer niii...ahakss.

mama c'fa said...

WAHH THNIAH YE.. 5THUN BERSAMAM SLAMNYE TUH.. HIH SAYAY DOAKN SIIS BHGIA OK.. HIH NK TNYE LA.. MCM NE DUIT LEH IN DLM NUFFNANG NI.. HIHIH MAAF YE BARU CEBURI LA.. HIIIHIH

Ain said...

wahhhhh...soooooo sweet mama mdm...

mama sarah jelesss tau....

job said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels