Thursday, March 25, 2010

tag again...dari adik cepu...epul azimi

ha ni adik dari kuantan epul azimi..jom layanzzzzzzzz

kena jawab:

Ok,kita mula sekarang...ecehh

1:MAKANAN
makanan? ermmm makanan yang ditanggung halal..tapi kalo ada tempoyak lagi aku bedal, perghhh ditambah plak ada ikan patin...pasti menjilat jari wa cakap lu

2:BAHAN BACAAN
bacaan? blog....tul la kan,
oh skrg ni ada beli buku JUTAWAN...semua org bercita2 nak jadi jutawan kan... so pe salah sy berangan...jadi kita baca buku org yg bergelar jutawan

3:RANCANGAN TV
ermmm kalo sy dpt remote kalerful tu..sy akan pg channel 411 atau 412 atau 413 atau 711..ikut hari dan cerita yg buat kita berfikir dan berkata...'wah hebatnya'..bukan cite poyo mcm oltoromen berlawan tu...eheheh eh smlm ada cite desperate housewife season baru tau...dan aritu ternampak ada cite LOST yg baru..pesal aku tak tahu? sila bgtau sape yg tau hari apa?

4:KEPERIBADIAN
saya gile² tapi tak gile lagi...insyaAllah....ehehe kat tmpt kerja sy serius + tak serius untuk menghilangkan tekanan, kalo nak tau rentak hati sy mcmane...dgr la lagu 'i know u want me, u know i want chaaa..' ye sambil taip tajuk lagu ni pun sy leh goyangkan2 kepala sedikit...cool...lagu tu tak keras tapi cool, kadang2 sy leh jadi jiwang spt lagu diberi oleh jason mazri 'im yours' tq dude...

5:HOBI
hobi sy skrg ni ada berkait rapat dgn penyakit berjangkit....addicted...ehehe 'berblog'

6:IMPIAN
impian? wahhh sy byk impian...sy ni perasan dan berangan byk....ehehehe

sy nak dpt APC...(impian yg bleh membuatkan kita lebih berdedikasi terhadap kerja...so bagus la kan??? kan nenek kan? impian setiap tahun pun takpe...janji kita berdedikasi...apc tu boleh buat kita lebih berkemajuan dan bertambah rajin tau)

sy nak jadi kaya...leh membantu keluarga terutamanya, pg umrah...insyaAllah....anta mak abah pg haji, bleh membantu org susah....senang cite leh jadi dermawati.....

Ok,10 nama dibawah telah ditag
ermm siapa mau? sila kan...penat nak pk sape tak kena lagi....ehehe pe kata
kawan2 di bloglist yg ada tertera FRENS

9 comments:

@juera said...

kire adik pon kena tag ke kak??miahaha..

Epul Azimi said...

thanks kak asha,mungkin kak yg first bwat tag dri sy kot...hehehe

cepu?cepumas ke..hehehe

Ena said...

Rajin kan jawab tag.. sy nak kene rajin camni la.. banyak dah utang tag sy nie.. hu3x..

ardinihumaira said...

wwaaaaaaaa akak rajen jawab tag. dni ado hutang tag lagi dari beberapa blogger. hehe

~aSHa~ said...

@JUERA --> OF COURSE OKEH..EHEHEE

~aSHa~ said...

EPUL --> WELKEM BACK

~aSHa~ said...

ENA --> HUTANG MESTI DI BAYAR..MUAHAHHHAA

~aSHa~ said...

DNI --> HUTANG KENA BAYAR...NANTI DITUNTUT

gina marna said...

lame x kene ngetag niii....kene pun asik ngelak jer...ahaks :)

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels