Wednesday, June 16, 2010

Nampak Ramping Plak time ni...

nampak mcm ramping je kan perut aku tu...eheh..bila la nak dpt mcm tu
(actly tu pakai girdle beautiful tu)
gambar ni lama dah..last year..bulan april lagi..
tapi tah pesal..kawan aku yg seperti di sebelah aku spt di atas tu..simpan @ peram gambar ni..
dalam diam2 dia letak dlm facebook dia..
huhhhh seme gambo2 aku yg cun (bajet cun sokmo) semenye dia tak bagi aku
dia admire kat aku kot...ko jgn jampi2 ye nyah...ai tak bersalah okehhhhhhh
pesanan khas tuk dia
'hello nOj...ai dah berpunye tau...ai straight tau, no belok belok...yu toksah la nak admire admire kat ai ni...ai know la ai jelita kan...' (uweeeekkkkk)
ahahahaha
confirm kena maki bertubi2 ni kang...

12 comments:

LYaFRINA said...

fuhh..pakai girdle.. trus mbentuk sperti kerengga.. kecik pinggan mu itu...oppsss..pinggang laa.. slalu confuse nk eja.. hehehehe

***semalam nmpk sha kat kedai.. nk singgah.. tp nmpk cam ada customer..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

cehhh...mencik ar statement lapok tu...sila tukar weii...ekeke...

Ena said...

a'a la memg slim bangattttt!! heheh.. so, skrg guna lagi tak PB tu? ;)

~aSHa~ said...

lya --> rasanye kalo skrg pakai lagi seksa kot..takmo pakai..(pesal tak singgah say hi je...ehehehe)

~aSHa~ said...

izan --> statement mana? yg jelita tu ke? pesal? aku tak jelita dah ke? ahahahahahahhahahahahaa

~aSHa~ said...

ena --> tak pakai dah..lama dah tak pakai..senak perut...susah makan..bukak je benda tu terus lapo bertubi2....nak kempis mcmane?

::Mamalyna:: said...

perghh...jelita ke?hehehe

~aSHa~ said...

mamalyna --> ayat jeles tu perkara biasa aku dgr...takpe takpe...itu lumrah...ahahahahhaa

..nOj.. said...

kiranye nk ckp aku ramping la ni ek? macih. huhuh

SuRayA^i. said...

heheh, ptt la cm knl org sblh sis tu..kak noj eh..slalu gk bc blog die =D

fikaryna said...

mmg nampak ramping la.huhu..

kalau x gtau pakai girdle..mesti org xtau..hehe..

ardinihumaira said...

cayala kak.. anggun gtu cunnnn wow ;)


kak, nak pakai satu hal, nak bukak pun satu hal, ka. tu pasal dni malas nak pakai girdle :'(