Wednesday, June 30, 2010

Ramai betul mengoda iman aku...Nak Cash Out la jugak...

ramai betul mengoda iman aku ni, sana sini duk nak cash out cash out.....aku pun rasa nye nak tebus2 jugak tu...ehehehe...




sebagai kenangan....tinggal 2 BE je smlm..uhuhuhuhuhuh
skit je..

yg lain selamat jadi meter..

nota : tak sabar nak beli henbeg CR yg diidam2 tu...selepas diskaun RM383.00 ehehehe boleh la guna duit nuff.....tapi kena tambah duit sendiri dlm rm50++ je ...

beg raya la nampak gayanye...sure cek lambat smpai kan...

ehehehe siap bagi angka tu tak tahan..

16 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

ekekeke...leh wat raya la...cek lambat lagi nak sampai...

ardinihumaira said...

wow banyaknya kak! best tu ^__^

..nOj.. said...

aku ingat ko dh bli beg cr tu. lupa nk tegur aritu. teguran sebegini 'wow beg baru ke'.

kakchik said...

akhirnya asha pun cash out juga. agaknya bulan ni ramai yang cash out sebab earning tengah banyak. ehem, berapa 2 angka yang kat depan tu?

MRS. K said...

sama2 la kite cash and carry

*Miss Geli^ said...

mana? beg aritu ke?aku baru nak tegur..tapi sebab aura sata tu ada lagi..kena tegur sata dulu..

bila nak banje makan?

Zura said...

tuelah sana sini org dok cash outkan duit tp nasib amount xsmpai yg di target so perap dulu...kehkehkeh...

LYaFRINA said...

wahh.. bestnya..lya dh cashout.. msih mennati.. awal bulan bru ni cash out...
ni nak cash out ke dua plok... tp duit nuff ingt nk buat simpanan.. blh backup time nk buat treatment kat spital nanti...

ratna said...

wah.. mesti dpt byk tu.. bagus.. bagus.. beli benda yg boleh dijadikan kenangan.

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

nipu ar ko ni..lum cash out lagi kan...

cikmin said...

minggu pertama bulan ogos sampai la cek tu yang..

Kniedaz said...

wah..wah..bestnya leh beli beg raya..

Sharinginfoz said...

jangan... simpan ajalah.... tunggu 10 tahun lagi ke

~aSHa~ said...

erkkk mlm tadi dah cash out dah...eheheh ini semua pengaruh rakan sebaya....ahahaa

soffya cik bulan said...

wow..byknya duit dia..

~aSHa~ said...

ehehee