Friday, October 22, 2010

Penyangkut beg di meja

ada sesape tau tak mana nak cari penyangkut beg di meja..
aku google jumpa gambo tu...tapi alamak mahalnye..dan takut nak curi gambo dia jika tak jadi beli...

ermmm aritu avon ada jual...skrg dah takde....avon pls keluarkan semula....

rasanye berguna la kalo pg dinner ke....eh tak perlu ke dinner pun boleh diguna untuk ke kelas, atau lunch....ermmm

kalo ada sesiapa tau mana mau dpt...share la ye..

tq

14 comments:

..nOj.. said...

tau. aritu kak ratna ade beli kt penang. RM10 je. mahal yg ko ckp tu adelah mahal brape RM wei? aku pun jenuh dah carik kt negara kte ni. susah betul nk jumpe

2H Garden said...

saya punya pun avon jgk... takpa, nanti mesti dia kuarkan lagi. tak silap klu kat kedai besa mahai dari avon... bergunakan sis... hehe...

tak silap kedai tudung yang butik eksesori mesti ada juai jgk...

mamalieyna said...

taktau...tak pernah jumpa..huhu..

az rina a.k.a jaijina said...

asha, rina ade beli..rege tak sampai pon 20 inggit..tpi tataulah, ade jual lagi ke tak? lupe plak blog link dia..nak ke?

eima said...

o0o utk pi dinner tu ek .. penah dgr tp tak penah tgk ..aku tatau ..hehe

kakchik said...

salam asha. kalau tak silap kakchik kat mydin atau tesco ada jual. pernah kakchik tengok dulu tapi tak tahulah sekarang ni masih ada ke tak.

Ena said...

hah? apa tu? tak pernah tengok kot.. ntah!! eheeh.. lagi hampeh kan!.. huhu

E.d.Y said...

try usha kat ebay

Fieza79 said...

oh ye..ade ke..? benda tu kecik je ke leh bawak ke mana mana..? hhuhuu ketinggalan...

kalo dh jumpa nnt share2 la ye..

~aSHa~ said...

yg sy jumpa kat web seseorang tu..rm48...terasa mahainye...ehehehee

rina kalo murah bawah 20 ok la tu...share la link nye

nak tgu avon jugak..tapi bape kali buku dah dpt ni..tak ada jugak...

masa ada aritu...rugi betul tak beli..nyesal...

terima kasih kalo ada yg sudi sharekan link tersebut...

fieza, a'ah mende tu kecik je..

kakchik, kat sini takde mydin dan tesco..kalo mydin jauh lak, kat kuala terengganu dan kuantan je..

Anonymous said...

salu beli mmg harga dlm 50+ jerlah... ikut design juga..

Erra

ardinihumaira said...

dni guna yang avon punya :D

abanglong said...

salam..

rasanya ada ternampak dalam katalog cosway

:)

~aSHa~ said...

ook akan dilihat catalog tu