Sempat kah?

Sempatkah aku nak pg intebiu tuk mengambil tempat kosong di Benua Eropah (Dublin) pada tahun hadapan? ehehehhehehe

sbb akak ni nak balik tahun depan dah..jap je masa berlalu pejam celik pejam celik..rupanye akak ni dah 3 tahun di sane...semua cuaca dia dah rasa...seronok + jealous tau...so aku amik positif...akan ku usahakan taun depan...rasanye taun depan kot ada intebiu tuk PA²

jom kawan2...

Comments

LYaFRINA said…
waa..
nak interbiu k dublin k??
best2... kalo dpt pluang jgn la lps2 kan.. peluang bukan selalu dtg.. bila dh dapat, gunakan dgn sebaiknya.
~aSHa~ said…
lya --> ehehe bukan khas tuk dublin..mana mana negara yg kosong la...taun depan akak tu dah 3 taun..biasa posting 3 taun...tapi kadang2 lama..sambung lagi
ardinihumaira said…
nak ituttt!
nak tebiu akak leh? hehheeeee
~aSHa~ said…
dni nak intebiu akak ke? eheheheh boleh ai...janji bagi markah kat akak tgi..
2H Garden said…
interbiu utk g obersea? urm... bestnya... klu tak psl keja/blaja lagi syok... g jalan2... wah... tak terfikir pon... pitisnya enggak ada... hihiih
asha, kalau ada panggilan interview tu, roger2 ek.. kadang2 akak terlepas pandang surat dari JPA tu. akak nak try jugak..
Epul Azimi said…
wah,akak senyap2 nk ke dublin yek,nk ikut bleh...eheheh

lama gk tak dtg blog akak,2 bulan cuti online aritu,ade hal penting....ehehe
~ yus ~ said…
Best tu ke Dublin...

Peluang merasa hidup di perantauan, jgn dilepaskan. Saya dah merasa, teringin nak pergi lagi, entah bila peluang nak datang semula..
~aSHa~ said…
2H Garden --> kalo dah terkeje kat sane..tentu boleh jalan2...
~aSHa~ said…
cik Puan Mimi --> ok kak..kalo sy terlepas pandang gak, akak roger sy ye
~aSHa~ said…
epul --> eh bukan akak kata dpt ke dublin..niat je..ehehehe ntah2 akak yg keje dublin tu stay lama lagi sana...
~aSHa~ said…
~yus~ --> eheheh harap2 la dpt ni..tapi tahu la lagi nasib mcmane...ehehe
..nOj.. said…
dah nak pegi ke? jgn lupa bgtau nanti
Mama AqiL said…
bile dgr keje kat oversea cam best je kan..tingin tue mmg ar..tp biler mengenangkan ibubapa yang dah tua..rasa nak pergi sgt2 tue terus ilang..hmmm....

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

Eziclean 3 Beradik dan Testimoni