Tuesday, February 14, 2012

Murah-Murah

11 Februari lepas.... masa ralet ralet tgk harian metro...sesaje aku la tgk kat iklan dari courts..
apa yang menarik perhatian aku adalahhh
jeng jeng jeng....tapi apa yang lebih menarik..kat iklan di paper tersebut adalah RM199 untuk 20 unit sahaja di cawangan2 yang baru di buka seperti Kota Damansara, Ukay Boulevard dan satu lagi lupa di area mana..

lantas aku call adik aku di damansara..suh tlg belikan..tapi dia ada keje plak pagi tu..dia gi petang...ermmm dah habis la...dia kata sehari ada 5 unit jer jual...so aku minta gi hari ahad nye...dia kata dia nak balik kg...dia kata lagi...minggu akan dtg ni ada lagi...5 unit setiap sabtu dan ahad....lepas tu takde dah...cukup 20 unit...

harap2 dapat la pada 18 atau 19 Februari ni..kalo adik aku tak dpt..mean takde rezeki...sbb ramai org beratur sebelum dibuka org courts tu cite kat adik aku...
---------
so korang berada di sana...gi la beratur kan sekali

7 comments:

cheqna said...

ada rezeki insyaallah boleh =)

♥cikmOt♥ said...

aku pinjam yang ko jelah

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

pas subuh, turun dh pi beratur.. heheheh

ibu MZW @ farah idayu said...

ni ala2 ipad la yer? huhu..saya orang zaman batu..tak berapa up to date ngan gadjet2 nih =p

~ yus ~ said...

ni sama macam Ipad ke?

murah ya?..:)

eima said...

kak tak minat la .. smartphone pun guna utk main games je ...cane tu ..

eisyaawie said...

suka ngan komen... heheehe