Monday, February 4, 2013

Resepsi Raikan Cinta


meh dekat2...akak nak cite cite skit...last week tak pat nak update blog skit...sbb ada sedikit event nak buat...khas tuk member pejabat....Sebenarnya kami nak buat suprise kat pengantin baru ni...tapi tak leh nak surprise sangat juga...nanti dibuatnye dia p bercuti ke, atau ke mana2 kan....jadi kena jugak minta kerjasama dengan pengantin...tujuan buat ni sebab aritu bas kami tak lepas nak ke kenduri beliau...kerana BANJIR dan  HUJAN lebat tanpa henti di pantai timur ketika itu.....

ini antara persiapan2 Majlis Resepsi Raikan Cinta




Alhamdulillah semua ahli dan ajk@biro puspanita sangat memberikan kerjasama...tahniahhh bebbb


orang kuat ni....takde mereka...pengsan mak jemah buat sorang2 nanti...


kita kitar semula je apa yang ada di bilik tu dan apa yang ada dirumah...


taraaaaaa ok la kan....terima kasih pihak Library, Domestik banyak bagi pinjam barang2....



Pengantin sampai....time ni ada aluan kompang tau (muzik sahaja) kompang tu ada..pemain nye takde...ehehehee


pengantin ni masih berseri2 lagi.....


konon2 tepung tawaar ar ni...padahal itu hanyalah bunga rampai....kui kui kui.....kena la kreatif..dah air mawar takde di saat akhir..guna sahaja apa yg ada.....




Makan beradap la konon2nnya ni....walau takde hiasan makanan2..eheheheh ini ala2 minum petang sahaja....


ok tamat la sudaahhhh  majlis yang digemblengkan dalam 2 hari sahaja...tahniah kepada team PUSPANITA intim.... luv uols




6 comments:

Cik Cammy Lia said...

alahai sporting je geng2 opis akak..siap buat majlis cmtu lg hihi...

WANNY said...

salam.

yg dok makan dua dari kiri tu en mazlan mohamad ke?

Nad MamaZN said...

Best giler!
Majlis disponsor plak tu =)

~aSHa~ said...

aah en mazlan...kenal ye...

eima said...

sampai gitu seklai korg buat .. hebat

Kniedaz said...

wah wah...sporting betul semua orang baik pengantin sampai ke bos n kawan2..terbaik la