Tuesday, March 19, 2013

saje nak keluar dari opis....

ramai sedia maklumkan seluruh negeri di Malaysia mengadakan purple walk ni.....

di Terengganu alhamdulillah ada baju dibekalkan....seminggu sebelum pergi tu dah dapat....






aclty takde la aktiviti sangat kami ke sananye...sekadar berjalan2 je...jalan kaki la...
nak kata shopping byk pun idak la mana pun...

 

tapi saja kami nak keluar dari pejabat..nak hirup udara di daerah lain pula...ehehe
btw kat tmpt kami sekrang tgh free...xde kursus dan xde keje yang menunggu....




dan alhamdulilah juga.....memang ramai wanita disini...
lelaki nye kurang...itu pun sbb bertugas...

tapi di purple di negeri2 lain....ku lihat ramai lelaki..ehehehehheeheh

apakah????
xpe ar cuci mata....1 juta wanita berhimpun tu kan...ehehehehehhe

pis yo

12 comments:

♥cikmOt♥ said...

aku berhimpun di rumah

nizamsani said...

kalau programnya tajuk 1 juta anak dara mungkin lebih menarik.haha.

~aSHa~ said...

AHAHAHAHHA betuiiiiiiii jugak tu

Cho Zila said...

suka.. suka jalan ramai.. makan angin cuci mata...

cheqna said...

cheqna x dapat pun baju

~aSHa~ said...

(y)

~aSHa~ said...

cheqna... baju pun kecik je kan..k.sha amik size besar tu tuko dgn org..

eima said...

ai pun berhimpun kat rumah je kak jg anak ...apaknye kerja

cik dah faridah said...

aritu asben idah ada ckp dia g ntar baju kat pjbt wisma..agaknya inila baju2 tu kut...dpt gok selai yg kaler oren..yg pepel xdpt..

ieda immi said...

ada juga dlm berita tgk dan ada juga dlm fb cakap yg berhimpun tuu diwajibkan oleh jabatan masing2 ..'
sian juga ada yg terpaksa tinggalkan anak2 .. hurmmm ;)

LYAfrina said...

hihi..mama lya pon join.. tp y kat putrajaya tu

2hgarden said...

bestnya purple gitewwww