Tuesday, July 16, 2013

5 Sedang Berlari-lari Anak

Berlari-lari anak jer...sbb amount pun ciput je dpt bagi setiap campaign...x aktif kan..ehehheee...kalo Berlari-lari apak....laju kat amount tu.........5 Campaign sedang On Going nampaknye kena la rajin skit walau mood tak berapa nak rajin bulan ramadhan ni....

ehehehe

Selamat Berpuasa semua kawan blogger....

7 comments:

Cik Cammy Lia said...

sy punya ad 2 jer.tu pon berlari2 ank gk hehe

mama_ka0ri said...

hoho..ok la tu..saya pon berlari2 anak jgk..hihi..

Kniedaz said...

biar berlari anak jangan jalan semput ;)

~aSHa~ said...

ehehe tu la....kita ni blogger suam2.....tak aktif n laju2...kalo laju2...mau lari 500 meter

Cik Cammy Lia said...

sis, pampers tu sy jual utk trial pack dlu.. 10pcs..kalo rasa ank serasi bru blh order 50pcs / 80pcs

size M-L : rm7.50
size Xl : rm8.00

xmasuk pos lg..

Nad MamaZN said...

Wowwww! Berderet!
Rezeki... :)

Rizziela said...

ok la tu..atleast ada gak..

saya ni lama x masuk and aktif..x ada apa2 pun nak menari2

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels