SCREENSHOT....


tak ingat dah screenshot dari sape..maaf la yerk sesape tu....

kak jemah ni mmg suka sgt screenshot dulu kalo xsempat membaca atau xsempat nak tunjuk kat anak2...

ni motif screenshot ni tunjuk kat anak...
terutama untuk si abang danish..

supaya dia melihat kasih sayang seorang abang kepada adiknya...





ni masa tournament taekwondo...

dia kalah masa 3round....

sedih dia kata..sbb mama tak tgk...

uhuhuhuhu
my mdm1



Comments

kak yus pun selalu suka simpan dan tunjuk gambar2 mcm tu kat anak...

Wah! sampai third round kira ok lah tu. Dah tali pinggang apa dia asha/

Aqil dulu sampai round2 je, Ni ada lagi dapat untuk ke tournament di Ampang Selangor, akak belum decide lagi setuju ke tak untuk dia pergi,
Ena said…
sama la kita pun suka tunjuk kat anak2.. nak2 klu bab makan membasir, pastu tunjuk gambar cam kat ats tu sbb ska sangat bergaduh.. hehe

x pe.. nanti mdm1 boleh cuba lagi ye.. *_*
LYAfrina said…
masuk y kat dungun tu ye??
xpela..next time leh cuba lagi..sha masuk kat mana taekwando ni?? cam nak amsuk utk asya jugak..biar dia gagah perkasa sikit. haha
LYAfrina said…
masuk y kat dungun tu ye??
xpela..next time leh cuba lagi..sha masuk kat mana taekwando ni?? cam nak amsuk utk asya jugak..biar dia gagah perkasa sikit. haha
eima said…
aku pun rajin screen shot hahahha utk baca ke atau resepi
Zura Tahir said…
kekdg anak2 nie kena buat cmnie kan...setakat cakap je mmg lambat berkesan...

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid