Wednesday, April 1, 2015

Alhamdulillah...Rezeki MDM

http://www.kisahemasputih.com/2015/03/senarai-peserta-giveaway-cash-rm500.html
Alhamdulillah, rezeki anak-anak kak jemah.... klik pic di atas utk ke Senarai Penyertaan dari 200 blog.....

akak yang ke 9 tu.... dalam senarai No. 195... join dah saat penghujung....rezeki tak ke mana ia dok..walau dah sipi sipi rezeki tu tetap ada...

Tahniah kepada semua yang menang dan kepada semua yang join inshaAllah next time saya doakan anda pulak yerk... dan kak jemah kalo free nak round2 'rumah' 200 peserta tersebut....insha Allah.... my pleasure...and thanks yang singgah rumah kak jemah tapi akak tak balas balik sorii sbb xpasan msg uols tu.... sbb dah ke belakang2...

Terima kasih jguak kat adik Uzu Blogger Emas Putih yang menganjurkan Giveaway ini..... Blogger ni pemes tau....

Thank you to all frens n my hubby oso, alwiz supported me through thick n thin

love u guys

ecehhhh mcm ucapan bercakap di pentas lagaknye...ahahaha

6 comments:

eima said...

tahniah2 .... ari tu ingat nk join tp bz plak ..trs lupa keh keh keh

~aSHa~ said...

tq eima..xpe next eima join..akk bg support ye

wahida said...

wah...tahniah sis...
terbaek lahhh

~aSHa~ said...

tqsm...ni semua rezeki anak2...

lieyalatif said...

alhamdulillah....

tahniah ....rezeki anak2 tu..... rezeki berblog kan ....

LYAfrina said...

alhamdulillah..rezeki sha...

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels