Friday, April 10, 2015

Sepanjang berblogging dari 2009

 start berblogging ni bila kawan2 yang listnya sebelah kanan di bawah ni ajak pindah dari fotopages ke blogspot.
 permulaan yang hambar ahahahahaha
tapi kawan2 byk support
sekarang kawan2 yang support dah sepi menyepi
ada yang aktif suam2 kuku tapi tak sudi singgah takpe lahhh 



 ni sahaja pendapatan saya sepanjang perjalanan...370 dah selamat cash out...ada lagi 90 lebih
tak aktif mana macam orang lain
xreti nak tukar2 kat nuffnang tu...
sbb tu xlaju mana..
jawab2 survey bagai


  
 semenjak 2 tahun sudah ramai yang google ke blog ni tentang hotel di kemaman
terselit2 jugak tentang tetek
tentang tetek ni dah lama...apa kess???
akak cite apa yerk??? ahahahhaa

 
tengah on going 18....tapi xselaju mana...xberlari sangat ahahaha

kunjungan dari serta negara...ewahhhh

*entry ni khas yang tanya akak blog dpt duit ke???? kalo anda aktif, rajin blogwalking boleh la yang.....dan pastikan letak iklan nuffnang di sudut tepi atas dan antara entry*
check yang lepas bukan hasil nuffnang
xcecah lagi 10k..akak harap2 cecah jugak one day... ;) **

10 comments:

mummy_ayu said...

insyaallah..one day nanti. Ayu pun berblog since 2009 . sama la kita...

lovelywa said...

uiyaiii banyak tu rm370..saya punye lagik laa tak cecah2 100 pon..huhuh lagik sodehh..

LYAfrina said...

hahah...
pasal tetek tu lya ada igt n3 lama asya dulu...
hihi..mndi bwh air sejuk utk besarkan tuuuttt kot ke apa tajuknya.. hihihi..

Kniedaz said...

pernah la merasa cash out nuffnang tapi skang ni tak rajin nak berblog..kadang2 je..ehehe

ayu Ismail said...

akak pun dlm tahun mcm tu gak kot berblog tp pendptn x pernah cash out hehhehe

ayu Ismail said...

akak pun dlm tahun mcm tu gak kot berblog tp pendptn x pernah cash out hehhehe

eima said...

sama la kak oi .....

Zura Tahir said...

Sy awal dua hari dr sha...17.01.2009 start berblogging...

mish syura said...

lama tak komen blog akak. teringat 2, 3 tahun lepas akak mmg aktif blogging kan. mmg hari2 singgah blog akak dulu =)

~aSHa~ said...

akk harap akak dpt aktif kembali..

cuma keadaan dan suasana tidak sesuai kerana ayah mentua sedang sakit