Thursday, November 3, 2016

Eziclean 3 Beradik dan Testimoni


KELEBIHAN EZICELAN LAUNDRY
Rumusan Dwienzim

Mengikut ilmu sains, eziclean bersifat alkali, dan peluntur bersifat asid.

Amat berkesan untuk menyingkirkan kotoran yang mengandungi protein dan kanji seperti telur, kuah, darah, coklat dan sebagainya.

* Formula anti-bakteria : Mencegah bau busuk dan menyahkuman serta menjadikan kain dan pakaian berbau segar dan bersih

* Formula anti-Karat : Melindugi mesin pembasuh dan pakaian

* Rumusan Kurang Buih : Memudahkan pembasuhan dan menjimatkan masa dan air

* Rumusan tanpa Klorin : Sesuai untuk fabrik tiruan dan bahan celupan (tidak disyorkan untuk kain sutera)


TESTIMONI EZICLEAN LAUNDRY








 EZICLEAN TOILET & FLOOR 

video


soal jawab Eziclean :

1. Eziclean Floor tak repukan baju :
- cecair peluntur lagi keras, dari eziclean, tangan terasa pedih, lagi cepat reput

2. Adakah berbahaya menghidu bau eziclean ?
- Bahan di dalam eziclean dirumus untuk mesra pengguna - tidak mempunyai bau yang memeritkan hidung. tidak menimbulkan alahan kepada pengguna yang ada asma. risiko serangan asma tiada. berdasarkan pengalaman 'pengguna kak ida' sendiri penghidap asma (Pn. Ida Yusniati)

3. Adakah susah untuk bersihkan baju atau lantai atau apa saja yang dicuci menggunakan eziclean ?
- Cecair peluntur jenama X akan meningkkan kesan buih yang lama untuk hilang, terpaksa bilas dengan air yang banyak. kos bil meningkat. namun eziclean memang terbaik (Pn. Ida Yusniati)

4. Apa yang menyebabkan sesuatu material atau bahan mereput ?
- Kalo ikut ilmu sains, bahan tu mudah reput sebab kandungan asid dalam bahan. Peluntur ada asid, Eziclean Toilet/Floor bersifat alkali.

5. ADakah eziclean dapat menanggalkan kuning-kuning pada ketiak baju ?
- Saya guna eziclean toilet untuk ketiak baju, memang hilang kuning. Kesan ketiak baju mulanya keras kena diadorant kini jadi lembut (Pn. Rohani)

6. Bagaimana nak hilangkan daki pada kolar baju menggunkan eziclean toilet?
- kalo daki kat koler baju tu memang cepat hilang. tapi kena basahkan dulu koler atau tempat yang kotor sangat tu (paridah ahmad)

7. boleh ke Eziclean Dishwash bersihkan putihg botol susu ?
- puting susu pun elok basuh dengan eziclean dishwash. Bersih, susu2 yang melekat hilang (kak seriah KL)

ayu pun pernah rendam puting susu anak dengan eziclean dishwash. rendam dengan air panas. mmg hilang kerak susu tu (pn. rosmizaliana)

8. Boleh ke pakaian turun warna tanggal dengan eziclean floor?
- yang eziclean toilet ni kalau pakaian kena turun warna memang tanggal dan mudah cuci. takyah rendam lelama. baju anak memang cepat cuci. Alhamdulillah tangan pun takde masalah. cuci atas darat dulu hok degil tu, yang kena warna tu sapu- gonyoh2 rendam kejap jer. (pn. maslina)


Eziclean Laundry RM20 ahli/RM23 bkn ahli
Eziclean Toilet Floor RM16 ahli / RM19 bukan ahli
Eziclean Dishwash RM10.50 / RM12.50 bukan ahli

untuk pembelian 3 jenis ini, saya akan bagi free gift ;) ;)

Boleh Hubungi saya di 
019 - 9353140
fb : asha zida
emel : azrisha03@yahoo.com







No comments: