Monday, January 19, 2009

1st post in January

mmm kiranya arini adalah perasmian blog baru aku la ek...kiranya blog lama aku berkubur begitu je.aku pun lupa pword blog lama tu..ehehehehehhe....ok la...nanti aku semangat2 kan diri mengupdatekan diri di blog plak..sbb meke kata fotopages susah...mmmm ye la ye la..memacam korang ni....aku ni dah byk sgt join sana sini, facebook la, myspace la, hi5 la...huhh penat la nak mengikuti satu persatu..so aku pun takde tau mana better....for me...senang bagi u all senang la jua bagi ku.....sekian ucaptama permulaan dari aku utk mu..

4 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

sok2 pandai la ko ni...orang dah tak join fp...seme pakat berhijrah skang ni...hahaha...

*Miss Geli^ said...

gdah paksa aku bagi komeng, sekarang aku bagi komeng!!
haa..korang lelain, komeng la cepat!

..nOj.. said...

welkam2... hehehe... rerajin la sket menulis weh... isshh ko neh

sya's said...

jangan ar malas-malas pasni.. cam nojah kata.. dah ada blog, hari hari kena apdet tau
hehehe

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels