Tuesday, February 24, 2009

Hadiah terkezut

ehehehe ni 1st gambo panas lagi dari kamera...ehehee...ops tapi bukan yg dibawah ni...gambo yg dibawah² lagi.....hadiah ni pun bukan tuk aku...tapi tuk budak yg bernama maisara damia...mmmm..tima kaceh ibu izan...dah 2 kali terima hadiah terkezut cenggini..belum sempat aku pos apa² tuk dia...dah sampai dari dia dulu....mmg broadband tul dia ni....
ni gambo meke berdua TENGAH melanyak kerusi baru auntie zura meke...huhh....berkenan sungguh nampaknye meke ni....siap borak2 atas kerusi ni...

masuk² umah terus letak atas kerusi, tersengih² jerk...


ni la hadiah dari jauh tu....
(aku paksa en wan yahaya yg snap gambo...dah la dia anta parcel ni kat aku, kena plak tlg amik gambo...ehehehe..sib baik dia layan kan je....)
ini lah bajunye...dan jugak spender...tima kaceh ibu....(suara dari bb maisarah ye)
(PERHATIAN: opis skrg ni menumpang2...so mmg tak cantik la...ehehehe mcm la sblm ni cantik sgt kan...eheheh gelak lagi, dan meja berselerak2...sbb sambil ceting, sambil wat keje, sambil minum nescafe)
ni gambo cekak rambut kononnye nak pakai time sambut besday....tapi kelupaan plak memakainye masa potong kek tu...gambo celebrate besday....kendian la...muka merah² tu perkara biasa kalo balik mana² kg...ehehehe


sekian, terima kasih.

12 comments:

.:Iz-aNn (",):. said...

ishhh...baguslah Pos Ekspress ni...mang tepat ar penggunaan slogannya "DIJAMIN SAMPAI ESOK"...aku pos semalam...rini dah sampai...

ni adiah sebagai aku tunaikan janji tuk bb..arap2 ianya sesuailah tuk bb...daaa....

.:Iz-aNn (",):. said...

weiii...kusi tangan tu umah aku ada satu...kaler biru...si kakak suka lepak situ smbil menikmati susu botolnya itu...hahaha...aku ni masa tu regenya RM99...kat nilai...

~aSHa~ said...

wei biras aku beli satu tu rm90 je...mean nilai skrg dah mahal la

.:Iz-aNn (",):. said...

agak nyelah kut...tah ler...aku beli sebijik jek...

YaTiE said...

Asha ada sorang ker 2 anak..?
Comei baju izan kasi tu... pink kaler lagi..
"i love pink"

~aSHa~ said...

2 dah kak..sepasang...(",)

ayang said...

cantik wei bajuu.. pink lagi. bila la nk beranak bb girl pulak.
aku pun kenan gak kusi tu rm99 tapi aku xbeli pun.. cam xmuat montot aku nk duduk jek. Nk suh Nasrul? emm buat panjat2 la gamaknya.

.:fyzz:. said...

saspen mmg saspen..aku ingtkan izan wat pos laju kusi tuh..kalau izan pos kusi tuh mmg aku rasa sungguh tekezut dan teruja la..sbb kalau izan pos kt ko kusi tuh aku pun nk satu..eh silap dua...by the way..mmg comey la bju yg ibu izan pos kan..i luv pink 2,3 and 4..owh ya jidah tq.ko dh nyahkan lagu yg membingitkan telinga kt blog ko nih..makasih2..

.:Iz-aNn (",):. said...

heheh tul pijot...aku tak pernah onkan speaker...bingit tau..:P

~aSHa~ said...

wei wei masalahnye lagu ni still aku tak buang lagi...mean speaker ko dah rosak la tu pijot..ehehehe.tak pun ko ikut arahan aku aritu pg switch off speaker kot

.:Iz-aNn (",):. said...

hahaha...tulah sal...aku pun pelik...
weii...koselah aku nak pose kusi2 bagai...
aku rasa bayaran postage lagi mahal dari rege kusi2 tersebut...:P

~aSHa~ said...

tadi aku dah taip yg ni..tapi tak dpt post lak....aku taip gini tadi 'kalo izan pos kerusi tu ke aku, aku cium2 dia 4 kali tau'ehehehehehehe

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels