Thursday, April 23, 2009

Seminar Setiausaha 2009

kawan², izan kata...buat la entry tuk pg kursus..at least korang tahu aku pg mana..actly malas nak bgtau sgt..takut punya la excited...terjadi benda tak elok plak...minta dijauhkan la...amin...so aku cite serba ringkas la...sbb aku bukan penulis yg bagus neh....

aku akan hadiri seminar spt berikut:

seminar Setiausaha 2009
Tarikh : 25 - 27 April 2009
Tempat : Hotel Grand Seasons,Kuala Lumpur

aku pg dgn nojah tau...cadangan awal nak melawat kawan2 di putrajaya, bawak buah tangan spt ikan, keropok lekor, budu, petai, paku pakis, pucuk paku, jantung pisang khas tuk izan....tapi bila kami kata nak dtg sane..sorang pun tak leh nak terima kehadiran kami sbb dah ada komitment mende lain awal2 lagi...so tak pe la..apa yg kami dah petik tu, tangkap ikan fresh dari laut tu...kami bawak je la ke hotel tu...rasa2nya hotel tu izinkan ke tak...ehehehehe...kalo lapo malam2....makan je la ulam2an tu kan....ok la kawan2..kami ni dari kampung...mcm terasa jakun plak nak pg sane ni..uhukssss...sbb tu org sane tak heran kami nak dtg..kami je excited bila org dtg sini....siap leh luangkan masa, kalo takde masa, cuba gak cari masa, kalo betul2 takde masa..baru la kami ckp kami tak dpt nak entertain tetamu dari jauh...sekian terima kasih.....

9 comments:

*Miss Geli^ said...

ni aku nyampah ni perli ai nih...

ai kan ckp, ari sabtu ai kena balik umah mertua ai..dah 2 minggu tak balik....

ai ajak datang ari ahad la..ahad ai masakkan tgh untuk yuols la...

tapi kalu malam sabtu, malam minggu tu, kalu ready nak pegi meronggeng, ai ngan laki ai bole bawak..mana tau, awak berdua nak jalan2 kat bukit bintang, nak bau udara alkohol ke ape..tapi siangnya tak bole la la ye..komitmen ngan mertua ni.
Bercakap pasal entertain, kalu malam minggu tu awak nak karaoke sampai subuh tu pun ai bole bawak, minuman beralkohol jgn risau, saya belanja..cover charge nak masuk disko dan pub pub serta tempat maksiat kat kl ni pun saya bole belanja..asal malam ye..bukan siang...paham paham la.bila malam, orang tak perasan sangat muka pondan saya ni. kalu siang, saya buruk..

yer?

Echa said...

kalau barangan tu seme takde saper yg ndak..korang bagi jek kat aku... cam kepok tu seme kan boleh pos laju cam zidah buat aritu... heheehe

.:Iz-aNn (",):. said...

saya tak terlibat dalam pengceritaan di atas ek...

.:fyzz:. said...

jidah n nojah selamt berkusus yer..maapla aku tak leh nak join.paham la skang aku kan bz giler babas.selamat berkusus....

..nOj.. said...

komen aku kt blog aku sendiri...

~aSHa~ said...

uhukssss

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

asha, kenapa la dah turun kl tak bgitau akak.. rasanya kau ada hp no akak kan.. hotel grand season tu sepelaung jer dari umah akak.. dekat bebeno.. boleh akak paskan hadiah kau tu.. alahai.. kena tunggu lagi la sebab akak memang tak sempat nak gi pejabat pos..

seminar ni anjuran UKM kan?

~aSHa~ said...

aler kak..sy mmg teringat kat akak...tak sampai ke gelombang minda sy pada akak? uhukssss

~aSHa~ said...

ops ada lagi...sy jumpa nini..dia keje kat UMK kan..unibesiti mesia kelantan kan....rosbaizura tu ar...

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels