Sunday, July 19, 2009

xde makna


xde makna dah nak update2...izan pun dah kata ''.:Iz-AnN (",):. said...
malas ar masuk blog ko ni...semak ngan lagu...tensi aku...terbantut aku ngah dengo ayat2 quran ni...huh"


org lain apa tah lg kan......huhuhuhu


pesanan tuk pijot....pijot aku nak p intura hujung bulan ni..hang nak welcoming aku tak?


im not in good mood. :(

wutever..peace tetap ada ok...peace to all

4 comments:

.:Iz-AnN (",):. said...

hahaha...tutup ar lagu tu weii...semak sungguh,..aku kena off kan speaker tau...

~aSHa~ said...

ye la ye la..aku tgh cari tudung saji la ni...sat noh..kalo pakai kain batik...rasa2nye ko leh dgr lagi tak?

aMie said...

asha, tak paham arr soklan ko kat blog aku tu...
nama aku dpt or napa aku dpt soklannya...??

aMie said...

asha, tak paham arr soklan ko kat blog aku tu...
nama aku dpt or napa aku dpt soklannya...??

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels